Netflix favorieten – Sofie

Ik ben helemaal weg van Netflix. Altijd als ik tijd heb open ik mijn laptop en kijk ik weer een leuke film. Ik heb echt al ontzettend veel films en series gekeken en er blijven maar nieuwe bij komen. In dit artikel deel ik mijn favoriete series en films die op Netflix zijn te vinden!

White Chicks

Deze film keek ik samen met mijn zus en ik heb nog nooit zò hard moeten lachen. Echt geweldig. Twee FBI-agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek. Zeker een aanrader om te kijken!

You Me Her

Deze serie kwam ik tegen op een andere site. Deze persoon vertelde dat ze hieraan begonnen was en dat zij het een leuke serie vond. De dagen daarna las ik er nog meer over en besloot hem te gaan kijken. Na de eerste aflevering ben ik blijven kijken en na 4 dagen had ik alle afleveringen gezien.

New Girl

New Girl is een serie met ontzettend veel aflevering. Dat vind ik echt heel erg fijn. De sukkelige maar schattige Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: barman Nick, fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen. In de eerste afleveringen probeert het drietal haar weer op de been te krijgen.

She’s the man

Dit is een film die ik al een paar keer met vriendinnen heb gekeken. Ik blijf hem leuk vinden. Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Zwaar teleurgesteld krijgt ze het plan zich voor te doen als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens high school. Ze wordt echter verliefd op kamergenoot Duke en een ander meisje valt weer voor haar, wat allerlei misverstanden oplevert.

Jane the virgin

Jane Villanueva kreeg van haar oma te horen dat ze maagd moest blijven tot het huwelijk. Ze luistert netjes naar haar oma. Tijdens een controle-afspraak bij de gynaecoloog gaat er iets fout. Ze wordt per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een stel dat zwanger wilde worden. Nu is Jane zwanger en de vader is een oude liefde, die daardoor weer in haar leven komt. Hoe moet ze dat nu oplossen?

Gossip Girl

Dit is de serie die ik momenteel aan het kijken ben. Ik vind het echt fantastisch! Ik hoorde er heel veel verhalen over maar nam nooit de tijd om hem te kijken. Maar wat ben ik blij dat ik dat uiteindelijk wel heb gedaan. Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels.

♥ Welke serie vind jij geweldig? En wat is jouw favoriete film?

Liefs, Sofie

2 Replies to “Netflix favorieten – Sofie”

  1. Ik moet zeggen dat ik geen enkele serie van je lijstje kijk. Heb ik weer wat voor mijn eigen lijstje. 🙂
    Wat ik kijk: That 70’s Show, Chesapeak Shores (heel cheesy, wel leuk) en The Ranch.
    Hennie onlangs geplaatst…Dutch Designers Outlet | Betaalbare dure lingerieMy Profile

  2. She’s the Man is echt een klassieker, vind dat zo’n leuke film! Als ik lekker wil lachen kijk ik die, haha.
    Loes onlangs geplaatst…Lijstje – De leukste dingen aan bloggenMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge