New in: Adidas Gazelle

Na een hele tijd op de wishlist heb ik deze schoenen dan eindelijk aan mijn stash toegevoegd. Ik zag ze bij een blogster en sindsdien kon ik het dan ook niet laten om regelmatig websites af te struinen en social media in de gaten te houden. Vandaag gaat alle aandacht naar mijn nieuwe sneakers! Kijk je mee?

De gazelle sneakers zie je de laatste tijd weer helemaal terug komen in de meest mooie kleuren. Zelf heb ik een tijdje getwijfeld tussen mintgroen en deze roze variant. Het liefst kocht is ze allebei, haha! Uiteindelijk ben ik voor roze gegaan en wat ben ik daar blij mee! Makkelijk te combineren en een leuke kleurrijke touch aan je outfit.

Een mooi detail aan deze Adidas Gazelles vind ik de gouden tekst aan de zijkant. Het zorgt voor nét dat beetje extra op de sneaker. Love it! De schoen bestaat uit het suéde stuk in een pastel- zalmroze kleur met daarbij de witte details bij onder andere de hiel, de zool en de strepen. Het zorgt voor een mooi fris contrast, heel erg leuk voor in de zomer en lente wanneer je wat bruiner bent van de zon!

Ik moest heel even wennen aan hoe de schoenen zitten door tong. Deze is van schuim en heeft soms de neiging om te vouwen op een stuk, waardoor je dit voelt zitten als je ze draagt. Wanneer je hierop let en ze langer draagt gaat dit vast helemaal goed komen! Ik vind het schuim wel een mooi effect geven mede door het bijzondere patroon. De schoen zelf loopt erg lekker, zoals hoort bij sneakers!

Deze Adidas Gazelle sneakers zijn te koop bij verschillende webshops en winkels voor €99.95.

Ben jij ook zo’n fan van de Adidas Gazelles?

6 Replies to “New in: Adidas Gazelle”

 1. Wauw, deze kleur is erg gaaf! Al zou ik de mintkleurige ook leuk vinden Haha! Ik dou denk ik niet kunnen kiezen ?

 2. Oh die zijn erg mooi!

 3. Leuke schoentjes! Ik vind de kleur echt heel tof, mooi voor in de zomer.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #22 – 8 tot 14 juliMy Profile

 4. Ik vind ze prachtig!
  Susan onlangs geplaatst…Outfit: Striped Paperbag PantsMy Profile

 5. Die zien er gaaf uit!
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn favoriete beauty-Youtubers!My Profile

 6. Zo’n leuk kleurtje!

Geef een reactie

CommentLuv badge