New in: Mi Moneda ketting

Yay! Eindelijk is het moment daar. De ketting die ik al ruim 3 jaar op mijn wishlist staat heb ik eindelijk gekocht! Steeds twijfelde ik of ik nu wel of niet een Mi Moneda ketting zou kopen, omdat ze toch al vrij oud zijn. Ondanks dat ze al wat ouder zijn, blijf ik ze wel echt prachtig vinden!

Bij toeval liep ik afgelopen vrijdag door het winkelcentrum een paar dorpen verderop. Ik wilde even bij de sieradenwinkel kijken voor een paar leuke oorbellen en het viel me op dat er sale was, een 3-daagse kortingsactie. De Happy Hippie Days! Toen ik de winkel bijna weer uitliep zag ik ineens dat er 50% korting was op de Mi Moneda sieraden. Ik wilde altijd al graag een grote zilveren pendant in combinatie met een rosé gouden pendant. Ik heb eens een dupe gekocht, maar die is helemaal gaan verkleuren en mijn wens voor een echte bleef.

Mi moneda pendant zilver groot

Wat al vast stond was dat ik een grote zilveren pendant wilde. Ik koos voor een munt met prachtige steentjes en parels in neutrale kleuren in een erg mooi patroon! Ik vind deze echt prachtig. Zonder korting zou ik deze munt nooit  zomaar kopen, omdat het best een dure munt is.

Mi moneda pendant rose klein

Ook wilde ik een rosé gouden pendant in een kleine of medium maat. Met de 50% korting koos ik ervoor om de set die op mijn wishlist stond maar meteen compleet te maken met deze kleine rosé gouden pendant. Ik vond het erg moeilijk om een leuke combinatie te maken met de zilveren pedant, omdat de keuze niet heel groot meer was. Uiteindelijk ben ik voor deze mooie schelpen munt gegaan, love it!

Mi moneda 1

Ook nog even deze foto  van mijn nieuwe ketting in ander licht, zodat je nog een ander beeld krijgt van de schelpen munt! Ik vind het systeem van Mi Moneda zo leuk, je kunt blijven afwisselen met de meest mooie munten en pendanten.

Uiteindelijk kocht ik deze set, bestaande uit: Een collier, een grote zilveren pendant, een kleine rosé gouden pendant, een schelpen munt en de munt met parels en steentjes voor €128,75. Dat is echt een goede aankoop, omdat je dit bedrag normaal al bijna kwijt bent aan een startset.

Wat vind jij van Mi Moneda?

18 Replies to “New in: Mi Moneda ketting”

 1. Wat een mooie aanwinsten! Ik vind de rosé gouden ketting zo mooi! 🙂

 2. Heel mooi en vooral die rosé gouden! Fijn om ze met korting mee te nemen 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Battle of the blogs | Halloween lookMy Profile

 3. wauw goede koop! ik vind die munt met strass en studs geweldig, die ga ik ook zoeken!

 4. Tof! Ik heb ook een ketting van dit merk, ben er al Jaren blij mee <3
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Burgertrutjes Playlist #4: Current favourites: nieuwe muziekMy Profile

 5. Ah wat fijn dat je het zo relatief voordelig hebt kunnen scoren! Ik vind die rose gouden echt prachtig <3

 6. Wauw, die rosé gouden vind ik erg mooi!

 7. Wow, wat fijn dat je die korting tegen kwam en ze eindelijk van je wishlist kon afstrepen zeg! Ik ben niet een hele grote fan van Mi Moneda maar de rosé gouden pendant die jij hebt uitgekozen vind ik wel heel mooi 🙂 XOXO

 8. Aah altijd geweldig zo’n verrassing als er ineens zoveel korting is, tof dat je hem eindelijk hebt gekocht! Hopelijk ga je hem vaak dragen. 🙂

 9. Ik vind ze toch wel heel erg mooi hoor! Zeker die rose gouden!
  foryourstyle.nl onlangs geplaatst…Nederland vs MexicoMy Profile

 10. Ik vind het echt een mooi merk! 🙂 Ik heb er nooit een gekocht, maar het stond wel altijd op mijn wishlist haha!

 11. Ik ben er eigenlijk niet de grootste fan van, ik kende het merk trouwens ook nog niet ha! Maar ik ben blij voor je dat je ze hebt kunnen kopen met zo’n fijne korting!

 12. Dat zijn nog eens leuke meevallers!
  Wat een mooie combinaties heb je er uiteindelijk van kunnen maken, heel tof:).

 13. Heel erg mooi, ik ben nog steeds, drie jaar na dato, zo blij met mijn Mi Moneda ketting. Tijdloos zijn ze. 🙂

 14. Alweer wat geleerd… als juweel-dummie kende ik de naam niet. Sjiek!

 15. Wow! Die met parelmoer is echt zo mooi!

 16. Nice! Ik heb er ook een en ben er nog steeds ontzettend blij mee!

 17. Wat een mooie set! En wat een geluk dat je het met 50% korting kon aanschaffen. Vind vooral de zilveren munt erg mooi.
  Astrid onlangs geplaatst…Inspiratie: Pinterest kapsels voor lang haarMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge