New in: Nike sneakers

Het was weer eens zo’n moment dat ik door de webshop van Zalando aan het scrollen was uit verveling. En voor iemand die gek is op schoenen is dat misschien niet zo heel erg handig. Ook dit keer kwam ik namelijk weer een paar schoenen tegen die ik ontzettend leuk vond en aangezien ze in de aanbieding waren kon ik ze natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.

nike holografisch 1

Deze Nike sneakers had ik eigenlijk nog nooit eerder gezien en toen ik ook nog zag dat ze holografisch waren was ik helemaal verkocht. Ik vind dat holografische zo’n leuk detail wat je niet heel vaak ziet en omdat ze afgeprijsd waren was dit hét perfecte moment om ze toe te voegen aan mijn schoenen stash! Een mooie subtiele sneaker met een erg leuk detail.

nike holografisch 3

Deze Nikes heten Nike Sportwear Tennis Classic Premium en heb ik gekocht voor ongeveer €60 bij Zalando.  In het begin vond ik ze niet zo lekker zitten, maar ik merk wel dat wanneer ik ze vaker aan heb ze steeds beter gaan zitten. Ik kon ze in het begin maar heel even aanhebben, maar nu kan ik er ook stukken op lopen. Ze moeten wel echt uitgelopen worden om blaren te voorkomen.

Nike holografisch 4

Op de foto hierboven kun je heel erg mooi het holografische effect zien. De kleuren zijn echt ontzettend mooi en ik kan niet wachten tot het lenteweer zich wat vaker laat zien en ik ze aan kan!

Nike holografisch

Ben jij ook zo’n sneakerfan?

12 Replies to “New in: Nike sneakers”

 1. Heel erg tof!
  Susan onlangs geplaatst…Sam+Mam sieraden en citymapMy Profile

 2. Wat een gave sneakers! Ik draag echt bijna nooit sneakers, maar vind ze stiekem wel heel erg tof.
  Romy onlangs geplaatst…7 redenen om meer van jezelf te houdenMy Profile

 3. Ik draag ze alleen maar als ik ga sporten. Ik had Nike s maar nu heb ik een paar Bjorg s gekocht! Die van jou zijn wel lekker stylish!

 4. Dikke like voor deze sneakers! Ik wilde de airmaxjes van deze lijn maar helaas al uitverkocht in mijn maat 🙁
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept hartige taart met zongedroogde tomaat, champignons en parmezaanse kaasMy Profile

 5. Oehh super nice zijn deze! Ik wil ook graag witte sneakers, maar niet Adidasjes waar de rest van Nederland ook al op loopt 😉 Ik ga snel kijken of deze er nog steeds zijn 😀

 6. Wat een supergave sneakers. Ik vind de kleur van het Nike logo echt heel tof.
  Nicole onlangs geplaatst…L’Oreal Delicate Flowers Gel-Cream WashMy Profile

 7. Supergave sneakers, dat holografische is echt mooi!!

 8. Coool, die staan je echt goed! En dat holografische is inderdaad tof!

 9. Eigenlijk ben ik niet zo dol op sneakers, maar deze vind ik toch wel heel tof! Malou x

 10. Ooooh die zijn leuk! Ze passen ook echt overal bij deze sneakers. Ik ben ook nog op zoek naar nieuwe sneakers voor het voorjaar/zomer. Deze zijn zeker een optie!

 11. Wat een leukerds! Tof zo holografisch.

Geef een reactie

CommentLuv badge