New in: Oorbellen van Six

Vandaag een kort artikel, ik heb namelijk oorbellen gekocht die ik zo leuk vind dat ik ze wilde delen op mijn blog! De oorbellen komen van de Six. Kijk je mee?

Oorbellen six 2

Donderdag heb ik gewinkeld en heb ik hele leuke oorbellen gekocht. Ik keek in een bakje bij de Six en zag ineens allemaal leuke kleine oorbellen met steentjes. Like! Er waren bijvoorbeeld bolletjes, vierkantjes en gewone steentjes. De volgende keer ga ik denk ik ook nog andere scoren. Ik kon deze cirkeltjes echt niet laten liggen, hoe leuk!

Ik ben dol op steentjes!  Ik vind de vorm erg origineel en ze zijn vrij klein en subtiel. Een keer heel wat anders! Deze oorbellen hebben mij €8.95 gekost en dat vind ik het wel waard. Ik heb vaak last van oorbellen, maar van deze gelukkig niet.

Wat vind jij van deze oorbelletjes?

5 Replies to “New in: Oorbellen van Six”

  1. Heel erg leuk. Heb er net bij hm besteld hopelijk kan ik er tegen

  2. Wat een leuke oorbellen!

  3. Prachtig zijn deze oorbellen, heel mooi minimaal en alles met steentjes vind ik wel mooi! Het enige nadeel is dat ik alleen goud in kan doen..

  4. Ah deze vind ik heel mooi! Ik hou van die minimalistische oorbelletjes! ♥
    Lisanne onlangs geplaatst…Summer 2016My Profile

  5. Mooooii! Bij ons in de stad is de Six helaas weg. Super balen! Ik hou van die winkel!

Geef een reactie

CommentLuv badge