New in: Take What You Need Bar necklace

Yay! Ik kan alvast een ding van mijn wishlist afstrepen! Ik heb namelijk de Take What You Need Bar necklace gekocht. Vorige week kwam ik in de winkel Watch! en zag dat ze afgeprijsd waren. Ik paste een ketting en twijfelde toch nog een beetje. Deze week was ik weer even in de stad en liep tóch nog even de winkel in. Deze keer kon ik het niet laten om zonder aankoop de winkel te verlaten. Kijk je mee?

Take What You Need Inspire

De sieraden van Take What You Need by Mi Moneda hebben een soortgelijk concept als de bekende muntkettingen. Bij Take What You Need kun je verschillende balkjes, beter bekend als Bars verwisselen. De Bars blijven zitten doormiddel van en sterke magneet. Ik ben echt fan van sieraden waarbij je veel kunt afwisselen! Zo staat de muntketting van Mi Moneda nog steeds op mijn wishlist.

Ik ben voor de zilveren Bar necklace gegaan met de standaard bar ‘Inspire’. Deze tekst vind ik erg leuk, maar wat me toch wel het meeste aanspreekt is het veertje wat erbij staat. Ik vind dat zo mooi! De keuze voor zilver was zo gemaakt, ik draag namelijk zoals te lezen in het artikel over mijn everyday sieraden bijna alleen maar zilver.

inspire

Natuurlijk ook nog een foto waarop de tekst en de afbeelding beter te zien zijn! Ik kon het niet helemaal goed vastleggen op camera, maar bij deze foto krijg je in ieder geval een mooi beeld. Het veertje voegt echt iets toe!

Inspire

Op het moment dat ik in de winkel was, waren de sieraden van Take What You Need die ochtend nóg meer afgeprijsd. Daardoor kon ik het natuurlijk niet laten om ook nog een leuke Bar te kiezen, zodat ik lekker kan afwisselen.

Sandy Sparkle black

Ik twijfelde ontzettend tussen een mooie Shell bar en een Sandy Sparkle. Zoals je ziet ben ik uiteindelijk gegaan voor deze mooie zwarte bar met veel glitters. Ik houd nu eenmaal van glitters, haha! Doordat deze zo donker is vind ik het een perfecte afwisseling met de zilveren bar. En heel erg leuk voor in de winter. Kijk de glitters!

Take what you need zwarte bar

De volgende keer dat ik in de winkel kom denk ik dat ik de Shell bar toch nog aan mijn beginnende verzameling toevoeg, haha! Die is dan weer heel erg leuk voor in het voorjaar en heeft een mooie glans. Kijk hoe leuk het tasje er uit ziet dat je meekrijgt!

Watch

Wat vind jij van de Take What You Need sieraden?

 

9 Replies to “New in: Take What You Need Bar necklace”

  1. Grappig zeg! Volgens mij heb ikdaar ook mijn Michael Kors sieraden gekocht!

  2. Wat mooi! Ik denk dat ik ook even moet kijken! Prachtige tekst ook!

  3. Ohwauw, mooie ketting!

  4. Leukk!! Inspire en die zwarte bar! Super keuze! Ik zou die shell bar er gewoon nog bij gaan halen! 😉

  5. O wauw die sandy bar is ook erg mooi! Ik twijfel daar ook over. Nog bedankt voor de tip!

  6. Wat een leuk concept. Ik draag zelf liever armbanden. Hebben ze ook armbanden met deze bars?

    1. Ja, ze hebben ook armbanden met hetzelfde effect. Volgens mij ook verschillende soorten armbanden!

  7. Ik heb het al vaker voorbij zien komen en ik vind het echt heel tof!

Geef een reactie

CommentLuv badge