New in: Treaclemoon showergel

Zoals jullie misschien weten ben ik een groot fan van de producten van Treaclemoon. De showergels ruiken echt heerlijk en er is zoveel keus aan verschillende geuren, love it! Laatst is mijn moeder naar Duitsland geweest en heeft er drie heerlijke geuren douchegel gekocht. Vandaag laat ik de douchegels zien en beschrijf ik de geur.

one ginger morning

One Ginger Morning
Deze geur had ik al in mijn Treaclemoon verzameling. De geur omschrijf ik als fris en een klein beetje kruidig. Ergens vind ik het ook wel een beetje naar cola snoepjes ruiken, haha. Een heerlijke frisse geur voor in het voorjaar.

Wild cherry magic

Wild Cherry Magic
Een nieuwe geur die ik een tijdje terug al op Instagram voorbij zag komen en die ik beslist wilde hebben. Deze douchegel ruikt naar kersensnoepjes. Erg zoet en fruitig. Ik vind het een heerlijke aparte geur die je niet zomaar ergens tegenkomt. Helaas is deze geur nog niet in Nederland verkrijgbaar.

marsh mallow heaven

Marsh Mallow Heaven
Als laatste een geur die ik eigenlijk alweer vergeten was. Een hele tijd terug stond deze op mijn wishlist, maar ik kwam niet in Duitsland. De geur van deze douchegel omschrijf ik als een zoete crèmegeur. Ergens heeft het wat weg van de vanille geur van Treaclemoon. Ook deze douchegel is naar mijn weten nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Deze douchegels komen van de DM in Duitsland. Een fles bevat 500 ml waarvoor je €3.95 betaald. In Nederland zijn de Treaclemoon producten verkrijgbaar bij onder andere Etos en Albert Heijn.

Wat is jouw favoriete Treaclemoon geur?

6 Replies to “New in: Treaclemoon showergel”

  1. Die zijn zo lekker! 😀

  2. Oooh ik ben zo jaloers op Wild Cherry Magic. Die wil ik ook nog erg graag hebben 🙂 Ik verzamel alle geuren, hihi.

  3. Ik heb pas een groot exemplaar van Cinnamon Nights opgemaakt en vond hem eigenlijk niet zo heel bijzonder! Ik vind hem vooral moeilijk open te wrijven en heb daardoor het idee dat ik veel product verspil! 🙂 Normaal hou ik van zoet en/of kruidig, maar die Ginger geur vind ik toch ook verrassend lekker!

  4. Jaaaaah die Cherry is lekkuhr! Weet je wie hier alle Treacle Moon opmaakt? Mijn man… hij kocht laatst zelf nog de Cinnamon, die vind hij heerlijk!

  5. Marshmallow lijkt me heerlijk! Maar ik heb er nu 1 van Balea en die kost nog geen euro. Ook absoluut een aanrader.
    Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Het inreisverbod en de muslimban van Trump – waar stopt dit?My Profile

  6. Ik heb de marshmallow heaven ook, heerlijke douchegel!
    Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Hello FebruaryMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge