New York Color Big Bold False Lash Mascara

Geef je wimpers het maximale volume en een ultra lange lengte met de Big Bold False Lash Mascara van New York Color. Een product wat door menig vrouw gebruikt wordt en waarbij volume een absolute must is is toch wel mascara. Vandaag review ik de Big Bold False Lash Mascara en test ik of je wimpers zichtbaar meer volume hebben. Kijk je mee?

Stap nooit meer onopgemerkt een feestje binnen, dankzij de nieuwste NYC New York Color Big Bold False Lash Mascara. Creëer in één beweging een extreme lengte en maximaal volume door de super black gepigmenteerde formule. Het geheim van deze mascara is het innovatieve lash-maximizing borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Hierdoor worden de wimpers keurig gescheiden en lijken je ogen extra groot. De unieke crème textuur zorgt voor het smooth aanbrengen van de mascara. Het resultaat is een ultiem vals wimper effect, waarmee je als een trendy it-girl vol in de spotlight staat.

De vorm van het borsteltje vind ik erg prettig in gebruik. Je kunt erg gericht mascara aanbrengen en met het smallere gedeelte kun je de wimpers in de binnenste hoek ook mooi bedekken met een laagje mascara. Af en toe zit er een ophoping mascara aan het uiteinde, maar wanneer je hier rekening mee houdt en het terug in de houder doet heb je hier geen last van.

Voor/na foto’s

Zoals je ziet hebben mijn wimpers na aanbrengen van de Big Bold False Lash Mascara aanzienlijk meer volume. Ook hebben de wimpers een mooie lichte krul gekregen, waardoor ze mooier zichtbaar worden. Zowel de lengte als het volume zijn zichtbaar en mijn ogen lijken wat groter. New York Color komt de beloftes na als je het mij vraagt. Af en toe is het wel even opletten dat de wimpers niet aan elkaar plakken.

De New York Color Big Bold False Lash Mascara is naar mijn mening een echte aanrader. Ik zie een duidelijk verschil tussen de voor/na foto’s en vind de mascara fijn in gebruik. Ook de prijs is erg fijn! Voor €4.49 heb je de mascara al in huis. De Big Bold False Lash Mascara is al vanaf half augustus te koop bij alle Kruidvat- en Trekpleister-filialen.

Wat vind jij van het resultaat?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

7 Replies to “New York Color Big Bold False Lash Mascara”

 1. Wat geeft de mascara een prachtige volume! Love it!
  Fijne review.
  Liefs,
  Evelien

 2. Ik vind deze mascara er best prima uit zien! Misschien dat ik hem ook eens ga proberen.
  Loes onlangs geplaatst…Shoplog AliExpress – It Has Become an AddictionMy Profile

 3. Deze heb ik ook gekregen en heb hem ook al uitgebreid getest. Vind hem ook prettig!

 4. Ik vind het resultaat erg mooi! Heb er toevallig gister een artikel over online geplaatst ! Hij is fijn he?

 5. Ik heb vroeger wel eens de Big Bold mascara geprobeerd van NYC, maar deze versie nog niet!
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Nieuwe lay-out op TypischKim.com!My Profile

 6. Het verschil is goed te zien. Een prachtige volume

 7. Ik vind het resultaat erg mooi. En dan die prijs, nou ja! Ik lees altijd heel graag reviews van mascara’s, heb dé perfecte variant nog niet gevonden.

Geef een reactie

CommentLuv badge