New York Color – Show Time Curling Mascara & Brow Styling Gel

Geef je wimpers én wenkbrauwen hun verdiende aandacht met de Show Time producten van New York Color. Als er een product is dat ik elke dag gebruik is het wel mascara. Vandaag review ik de mascara en de brow styling gel uit de Show Time collectie. Ben je benieuwd naar de reviews van deze producten? Lees dan snel verder!

Het geheim van de Show Time Curling Mascara is het unieke borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Tijdens het aanbrengen worden de wimpers keurig gescheiden, waardoor je ogen extra groot lijken. Daarnaast krijgen ze een enorm curl-effect met een prachtige blik als resultaat.

De Show Time Curling Mascara heeft een gebogen borsteltje. Ik merk dat ik het aanbrengen met het borsteltje in het begin even wennen vind. Na een tijdje vind ik het borsteltje prettig in gebruik. Wel merk ik dat er af en toe wat mascara ophoopt aan het einde, maar als je hier rekening mee houdt is er niets aan de hand.

Deze Show Time Brow Gel bevat een wenkbrauwgel met een borstelapplicator waarmee je wenkbrauwen makkelijk in vorm brengt. Je wenkbrauwhaartjes blijven tot wel 12 uur lang op hun plek zitten en de gekleurde tint geeft je wenkbrauwen extra kleur. Make the show with your brows!

Doordat ik hiervoor nog nooit een borstelapplicator heb gebruikt in combinatie met een gekleurde wenkbrauwgel merkte ik dat ik even moest wennen. Wanneer je de gel rustig aanbrengt is het makkelijk netjes aan te brengen.

Voor foto

Na foto

De mascara zorgt er inderdaad voor dat de wimpers mooi gescheiden blijven en er ontstaan geen klontjes tijdens het aanbrengen. De wimpers krullen meer na het aanbrengen van de mascara en zorgen voor een mooie subtiele look. Het is een fijne budget mascara voor elke dag. De wenkbrauwgel heb ik subtiel aangebracht, omdat ik licht haar heb. Het geeft nét wat meer kleur op deze manier en zorgt er inderdaad voor dat mijn wenkbrauwen in model blijven zitten. Het ziet er net wat strakker uit.

Zowel de NYC Show Time  Curling Mascara als de Brow Styling gel vind ik erg fijn in gebruik. Wanneer je fan bent van wenkbrauwproducten met een borsteltje is dit een aanrader. De mascara is een aanrader voor elke dag. Beide producten zijn te koop bij het Kruidvat. De mascara kost €1.99 en de wenkbrauwgel kost €3.49.

Ben jij al bekend met deze producten?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review. Zie ook mijn Disclaimer.

8 Replies to “New York Color – Show Time Curling Mascara & Brow Styling Gel”

 1. Yess, ik ken ze ook! vooral die browgel vind ik heel fijn.
  Susan onlangs geplaatst…Jouw Marktkraam Enschede: mijn ervaring na twee weken.My Profile

 2. Oehh fijne budgetmascara!

 3. Ik denk dat ik vooral erg te spreken ben over het wenkbrauw product. De mascara geeft voor mij persoonlijk niet genoeg volume.

 4. Ik heb zelf de groene mascara van dit merk, die ook €1,99 kost.
  Ik heb het idee dat die net wat meer volume geeft, maar ik vind hier ook niets mis mee.
  Ik hoef niet hele opvallende waaiers te hebben,

 5. Het ziet er verschil. En voor budgetprijs is fijn om te hebben.
  Dhini onlangs geplaatst…Fujifilm Instax mini Fotoafdrukker voor smartphonesMy Profile

 6. Lijkt me een fijne mascara. Geeft een mooi subtiel resultaat en separeert je wimpers ook goed zo te zien.

 7. De mascara heb ik zelf ook een tijdje gehad, vond ‘m erg fijn!
  Esra onlangs geplaatst…Unboxing & Review Boozyshop bestelling ♥ Make-upMy Profile

 8. De browgel ziet er goed uit zeg! Fijne prijs ook. 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge