NOTD – Gellak pink glitter

Vandaag zien jullie wat ik op dit moment op mijn nagels draag, beter bekend als een Nails Of The Day! Kijk je mee?


Ik heb afgelopen dinsdag (16 augustus) mijn nagels gelakt met gellak. Ik wilde het al een tijdje en aangezien ik de dag erna naar zee zou gaan vond ik het het perfecte moment! En gellak blijft altijd zo ontzettend lang zitten, like. ♥


Ik had zin in glitters en dus bracht ik na 2 laagjes van Panama Pink een mooie roze glitter aan. Het effect is niet zoals ik wilde, maar gelukkig glittert het genoeg! Glitters are a girls best friend! Helaas kan de camera de glitters niet helemaal goed overbrengen.

Houd jij van glitters op je nagels?

3 Replies to “NOTD – Gellak pink glitter”

  1. Wauw, staat echt super mooi! Vind glitters heel erg mooi, alleen lastig er af te halen. 😉

    1. Dankjewel! Gelukkig is dit met Gellak, dus hoef ik niet met de nagellakremover aan de slag 🙂

  2. Prachtig! Ik ben dol op glitters en op roze nagellak. Ziet er mooi uit.
    Astrid onlangs geplaatst…Paula’s Choice ReviewMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge