NYX Soft Matte Metallic Lip Creams – Monte Carlo & Budapest

Als ik één product als mijn ultieme favoriet zou moeten bestempelen dan zou ik absoluut de Soft Matte Lip Creams van NYX op de eerste plaats zetten. De verschillende kleuren zorgen er iedere keer weer voor dat ik een nieuwe wil aanschaffen en door de matte formule blijven ook nog eens erg goed zitten. Nu er ook metallic lip creams zijn uitgebracht moest ik deze natuurlijk ook proberen en vandaag laat ik je de swatches zien van deze twee prachtige kleuren!

Monte Carlo

Door NYX wordt Monte Carlo omschreven als een rode kleur met een roze ondertoon. Dit is ook wel echt terug te zien in de swatches op mijn lippen. Hoewel de gewone matte Monte Carlo meer neigt naar donker rood had ik de roze ondertoon van te voren niet helemaal verwacht. Ik ben wel echt te spreken over deze combinatie, lekker fel voor in de zomer met een mooie metallic finish!

Budapest

Door NYX wordt Budapest omschreven als ‘Brick with Pearl’. De kleur heeft inderdaad wat weg van een baksteen, maar is nog wel wat donkerder. De gewone matte Budapest is wat lichter van kleur dan de metallic variant. De metallic glans komt erg mooi uit in deze kleur. Een mooie kleur die ik vooral in de herfst en winter regelmatig zal gaan dragen.

Hierboven zie je de swatches van beide kleuren. Links is Monte Carlo te zien en rechts Budapest. Op de swatches is de metallic glans goed te zien, I like it! Ik vind de glans echt net dat beetje extra geven aan de lipcreams en weet zeker dat ik er nog meer ga aanschaffen dit jaar. Lekker feestelijk en eens wat anders dan standaard matte!

Hierboven de swatches op mijn lippen. Ook hierbij komt de metallic glans weer mooi naar voeren. Nét dat beetje extra gecombineerd met de matte lipcreams. De metallic lipcreams blijven net zoals de gewone variant goed zitten en drogen na aanbrengen snel op. De Soft Matte Metallic Lipcreams zijn o.a. te koop bij de Douglas voor €7,30 per stuk.

Heb jij al een NYX soft matte metallic lipcream aangeschaft?

8 Replies to “NYX Soft Matte Metallic Lip Creams – Monte Carlo & Budapest”

 1. Oeh, staan je goed zeg! Ik denk dat ze voor mij toch wel wat te donker zijn. Ik kan donkere tinten vaak niet zo goed hebben. NYX heeft wel prachtige lipproducten.

 2. Ik heb hier nog nooit iets van geprobeerd, maar vind die donkere kleur heel mooi! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Bluxbox lente editie + kleine reviewsMy Profile

 3. Ik vind de kleuren allebei prachtig! Drogen ze je lippen ook uit of valt dat mee?
  Hennie onlangs geplaatst…Ampullen van BABOR | + 3x WIN!My Profile

  1. Wanneer ik ze enkele dagen achter elkaar draag merk ik helaas dat mijn lippen wat droger worden, maar bij afwisseling met andere merken en finishes heb ik hier geen last van!

 4. Budapest is ook groot favoriet van me! Inmiddels heb ik m’n NYX ‘stash’ onlangs ook uitgebreid met Copenhagen, een donkerdere versie van Budapest!

 5. Twee hele toffe kleurtjes ! Ik heb er tot nu toe één in mijn bezit, maar staan zeker nog een aantal hoog op mijn verlanglijstje. Misschien komt er nog wel één bij..

 6. Wat een prachtige kleuren, ze staan je beiden erg mooi!

 7. Ik vind het product heel fijn maar toch merk ik dat ik sneller een lipstick erbij pak!

Geef een reactie

CommentLuv badge