Outfit: Holo and Stripes

Oh, hallo! Daar is dan mijn eerste outfit-post. Samen met een vriendin ben ik de heide op gegaan om een aantal foto’s te maken. Iets wat we al zo ontzettend lang wilden doen is toch nog gelukt voordat ze naar Zuid-Afrika is vertrokken. Ondanks het voor de camera staan nog behoorlijk onwennig was vind ik het wel erg leuk om dit af en toe te gaan doen! Kijk je mee?

Blouse – Only | Broek – H&M | Sneakers – Nike | Horloge – Ikki
Armband – Buddha to Buddha | Ketting – Take What You Need

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Kim

9 Replies to “Outfit: Holo and Stripes”

  1. Leuk! Laat jezelf zien op mijn Fancy Friday linkup!

  2. Leuke outfit, fijn weekend en geniet ervan!

  3. Heerlijke schoenen! I like.

  4. Wat leuk Kim. Dit zou ook mijn smaak kunnen zijn!

  5. Wat een leuke outfit.

  6. Super toffe outfit! Staat je erg goed. Zeker geen slechte outfitpost, en al helemaal niet voor de eerste keer. 🙂

    1. Wat lief, dankjewel!

  7. Leuke outfit hoor, moet je vaker doen! Vind je blouse erg mooi.

  8. Ik was helemaal vergeten op je outfitartikeltje te reageren, love it!

Geef een reactie

CommentLuv badge