Outfit – Sofie

Mijn laatste outfit artikel is al een tijdje geleden online gekomen. Hoewel ik fashion heel leuk vind, doe ik er bijna niets mee op mijn blog. Daarom leek het mij leuk om mijn outfit te delen op Kimcarolina.nl. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Kijken jullie mee?

Het is een erg basic outfit, maar zo’n soort outfits vind ik ook altijd het leukste om te dragen. Ik heb dan ook heel veel simpele shirts. Dit is er een van. Een wit t-shirt met een zwart logo er op. Het t-shirt is van Calvin Klein. Ik draag hem graag in mijn broek zodat mijn benen wat langer lijken. Het shirt heeft korte mouwen wat niet erg handig is voor de winter. Ik draag er daarom ook vaak nog een zwart leren jasje over heen.

De broek komt van Hollister. Er zitten een aantal gaten en scheuren in wat ik persoonlijk ontzettend leuk vind, al weet ik ook dat veel mensen hier geen fan van zijn. De broeken van Hollister zitten altijd erg lekker en ik ben er daarom ook een grote fan van. Aangezien ik vrij korte benen heb zijn broeken al snel te lang. Daarom rol ik hem op aan de onderkant.

De schoenen die ik onder deze outfit draag zijn van het merk Asics. Op het moment dat ik deze foto’s maakte waren ze nog mooi wit, inmiddels zijn ze alweer grijs, oeps.. Ik vind deze schoenen echt ontzettend leuk en omdat ze zo eenvoudig zijn passen ze onder veel outfits, waaronder ook deze. Om de outfit nog iets leuker en minder saai te maken draag ik ook een enkelbandje. Dit enkelbandje komt gewoon van Primark, maar ik vind hem ontzettend leuk.

Hier zie je dan de volledige outfit. Zoals ik al zei is hij erg eenvoudig, maar daar hou ik van. Ik draag verder ook nog een horloge, matchende oorbellen en een armbandje. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Zouden jullie hem zelf ook dragen? Of zijn jullie er niet helemaal weg van? Ik lees het graag in de reacties!

SHIRT: CalvinKleinJeans| BROEK: Hollister| SCHOENEN: Asics

Liefs, Sofie

2 Replies to “Outfit – Sofie”

  1. Mooie outfit! Inderdaad vrij basic, maar dat is soms juist ook tof!
    Loes onlangs geplaatst…Inspiratie – 5x Essentials voor een date night thuisMy Profile

  2. Een simpele outfit maar echt ontzettend leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge