Persoonlijke update!

Als je mijn blog al een tijdje volgt heb je vast wel gemerkt dat het de laatste tijd wat rustiger was op mijn blog. Af en toe kwam er een artikel online en ook op social media was het aanzienlijk rustiger dan ik zou willen. Nog steeds blog ik met veel plezier en ga ik hier voorlopig ook zeker nog niet mee stoppen. Daarom is het tijd voor een persoonlijke update!

Het is alweer eind februari en dat betekent dat ik weer volop in de weer ben met school en stage. Vanaf begin februari is er een nieuw jaar gestart en ben ik weer begonnen met stage. Dit jaar moet ik maarliefst 32(!) uur stagelopen per week wisselend tussen avonddiensten, dagdiensten en diensten in het weekend. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog een lesdag en supervisie wat het net even wat drukker maakt. En niet te vergeten mijn werk in de ouderenzorg. Druk, druk!

Een kleine verklaring waardoor het de laatste tijd wat rustiger is op mijn blog en social media, met name Instagram. Hoewel ik weet dat plannen het sleutelwoord is lukt het me toch niet altijd om dit voor elkaar te krijgen. Ik merk dat ik het ook erg fijn vind om vrije momenten écht vrij te houden, omdat het allemaal vrij vol ingepland is, haha. Zoals ik al aangaf blog ik nog steeds met veel plezier en dat merk ik ook echt wanneer ik dit minder doe. Ik merk dat ik het schrijven, het fotograferen en het contact met andere bloggers en lezers mis wanneer er minder online komt dan ik zou willen. Net als dat ik het heel erg jammer vind als ik een tijdje ‘afwezig’ ben op social media en enkel lees en dus geen reacties achterlaat bij anderen, want ik weet hoe fijn het is om reacties te krijgen!

Ik wil gaan proberen in maart mijn blog stukje bij beetje op te pakken en mijn vaste dagen aan te houden. Als ik merk dat me dit niet lukt houd ik de planning wat losser, want bloggen moet een hobby blijven en gevoelsmatige ‘moet’.  Jullie weten nu ook hoe het komt dat het me niet altijd lukt, maar dat er zeker af en toe artikelen online zullen blijven komen!

Tot ziens op mijn blog! 

3 Replies to “Persoonlijke update!”

  1. Jeetje wat een drukke planning! Ja, plannen is key, maar met zo’n druk schema snap ik helemaal dat het er weleens bij in schiet. Je hebt ook nog tijd voor jezelf nodig!
    Anna onlangs geplaatst…Review | Nieuwe Action haarverzorging (ook voor krullen!)My Profile

  2. Met zo’n drukke planning snap ik dat het niet altijd gaat om wat online te krijgen. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt!

  3. Wat een drukke planning! Het bloggen komt vanzelf weer, onder druk schrijven is ook niet leuk.

Geef een reactie

CommentLuv badge