Plog – Dagje Oberhausen

Vorige week vrijdag ben ik een dagje naar Oberhausen geweest. Ik heb daar een aantal foto’s gemaakt en het leek mij leuk deze te delen in een plog. Ik moet me er echt bewust van worden dat ik mijn foto’s allemaal horizontaal maak, omdat je dan het mooiste resultaat krijgt op de blog. Excuses dus alvast voor de verschillende formaten van foto’s, maar ik wilde ze toch graag delen! Kijk je mee?

Dagje Oberhausen 7

Ik ben alleen in het overdekte winkelcentrum geweest. Kijk hoe ontzettend leuk het er uit ziet! Er zitten verschillende winkels zoals de Kiko, DM, Lush, H&M, Pull&Bear, MAC, etc. Verdeeld over 2 verdiepingen en heel veel gangen, haha! Ook leuk is dat er een hele hal is met allemaal kleine restaurantjes waaruit je kunt kiezen wat je wilt eten.

Dagje Oberhausen 4

Nog een sfeerfoto! Zien al die bomen er niet heel erg leuk uit zo? Ik vind het echt sfeer geven.

Dagje Oberhausen 2

Natuurlijk kon ik het niet laten om een foto te maken van deze kleurrijke Lush producten. Lush is gewoon hartstikke fotogeniek! Ik heb ook wat gekocht bij Lush en kreeg een testertje mee.

Dagje Oberhausen 3

Ook kon ik het niet laten even een foto te maken van deze zepen.. 🙂

Dagje Oberhausen 5

Ook ben ik bij de MAC store geweest, ik wilde namelijk graag mijn eerste MAC lippenstift kopen. Ik vond het moeilijk om te kiezen, maar gelukkig had ik tips bij de hand van andere bloggers die ze mij gaven op Twitter. Ook een vriendin zei dat het een mooie kleur voor alledag was. Namelijk: Mehr. Uiteindelijk heb ik de lipstick niet gekocht in Oberhausen, omdat ik het graag nog wilde proberen voor ik er een zou kopen en mijn Duits is niet zo best, haha.

Zoals jullie zien is het een vrij korte plog. Ik moet er echt nog aan wennen om meer foto’s te maken bij een dagje weg als ik weet dat ik er een plog over wil schrijven. En natuurlijk de horizontale foto’s. Terwijl dit artikel morgen online staat ben ik een dagje naar zee en ik ga ook daar weer foto’s maken voor een leuke plog. Ook heb ik een aantal dingen gekocht.

Willen jullie nog een shoplog van Oberhausen?

One Reply to “Plog – Dagje Oberhausen”

  1. Wat leuk dat je in Oberhausen bent geweest. Ik ging dat jaren geleden heen en wil eigenlijk wel weer een keer gaan kijken.

Geef een reactie

CommentLuv badge