Rituals | The Ritual of Chadõ eu de parfum Chabana

Een van de winkels die ik beter kan ontwijken tijdens een shoptripje is Rituals, niet omdat ze er geen leuke dingen verkopen, maar omdat ik me meestal niet kan inhouden om weer van die heerlijke verzorgingsproducten aan te schaffen die ik eigenlijk niet nodig heb.. Guilty! Ik ben een groot fan van de heerlijke productlijnen van Rituals en nu er een nieuwe lijn uit was kon ik het niet laten deze even te checken. Uiteindelijk kocht ik de parfum van deze lijn waar ik jullie vandaag meer over laat weten! Lees je mee?

The Ritual of Chadõ is een limited edition die ondertussen alweer een tijdje in de winkel ligt. Deze lijn bevat diverse producten voor in de douche, kaarsen, crèmes en dus ook een heerlijke parfum. Rituals omschrijft deze limited edition als volgt:

“The Ritual of Chadō is geïnspireerd door een eeuwenoude theeceremonie uit Japan. Het ritueel omarmt de kunst van mindfulness en inspireert je om elk moment te leven met vernieuwde aandacht en harmonie. Ontdek onze collectie luxe verzorgingsproducten voor home & body met verkwikkende matcha & verfrissende bamboe, en vind sereniteit en rust in alles wat je doet.”

De parfum uit The Ritual of Chadõ limited edition heeft de naam Chabana en is volgens Rituals geïnspireerd op een Japanse theetuin en de betovering die hierbij hoort. Chabana bevat noten van groene thee, kogomiblad en tsubakibloem. Samen zorgen deze voor een frisse beleving voor je zintuigen.

Persoonlijk zijn frisse geuren bij mij altijd favoriet. Toen ik in de winkel deze parfum voor het eerst rook herkende ik direct de groene thee, zonder dat ik iets van de collectie afwist. De geur is heerlijk fris en lekker draagbaar overdag. Ik moet toegeven dat ik de vormgeving van de parfums van Rituals ook gewoon erg mooi vind! Dat goud in combinatie met de matte flacon straalt toch een bepaald soort luxe uit.

Ik kocht Chabana in reisformaat en betaalde €9,90 voor 10 ml. Mocht je ook benieuwd zijn naar de parfum dan raad ik je aan binnenkort de Rituals eens te bezoeken. Doordat The Ritual of Chadõ al een tijdje in de winkel ligt en het een limited edition is bestaat er anders een kans dat je deze frisse parfum misloopt!

Wat vind jij van de geurlijn The Ritual of Chadõ?

4 Replies to “Rituals | The Ritual of Chadõ eu de parfum Chabana”

  1. Oeh, dit lijkt mij een fijn geurtje! Leuk ook die kleine flacons om geurtjes op een goedkope manier uit te proberen. 🙂

  2. Oeh! Dat klinkt als een fijn geurtje!
    Helaas hebben wij geen Rituals in de buurt om er even aan te kunnen snuffelen.
    En wat een mooie flacon trouwens. Pareltje voor je kast.

  3. Wat een schattig klein flesje! Ik heb deze volgens mij ook een keertje gehad, maar dan in een ander kleurtje. Donker rood paars geloof ik…
    Anyway, deze geur lijkt me ook wel erg lekker! Fris en de geur van groene thee vind ik ook verrukkelijk!

  4. Ik zou graag willen weten waar ik chabana rituels kan kopen.dank je wel.

Geef een reactie

CommentLuv badge