Save or Kill TAG

Vandaag staat er een tag online! Oeps, ik had namelijk geen goede foto’s klaarstaan voor een artikel en doordat ik stage had vandaag, had ik er geen tijd meer voor (in het licht). Gisteren werd ik getagd door Joyce van Life Of Joyce en die tag leek me wel heel erg leuk om in te vullen! Aan het einde van het artikel tag ik ook nog andere bloggers. Lees je mee?

Hoe werkt de tag:

 • Bedank de blogger die jou heeft genomineerd.
 • Beantwoord de vragen, waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
 • Nomineer een paar andere bloggers voor deze tag, vergeet de link naar hun blog niet.
 • Maak een lijstje van ongeveer 10 keuzevragen voor de genomineerden.
 • Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

Joyce heeft in de tag op haar blog 10 verschillende dilemma’s bedacht. Het is de bedoeling dat ik een keuze maak uit de 2 mogelijkheden. Let’s go!

 1. Nooit meer jurkjes en rokjes of nooit meer (spijker)broeken

Dan ga ik voor nooit meer jurkjes en rokjes. Hoewel ik het erg leuk vind staan als ik het zie en het altijd fijn vind zitten ga ik toch voor de broeken. Ik draag nu eenmaal altijd een broek (het liefst een zwarte) naar school, het werk of een avondje terras.

2. Voor 500 euro kleding kunnen kopen of voor 500 make-up kopen

Dit is een lastige. Als ik het geld zou krijgen zou ik sowieso voor make-up gaan. Kan ik eindelijk flink losgaan in de MAC winkels, haha. Maar kleding is ook altijd leuk en al helemaal als schoenen hier ook onder vallen, want ik ben echt gek op schoenen. Dus als schoenen erbij horen ga ik voor kleding, horen ze er niet bij dan ga ik voor make-up!

3. Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar worden

Dan zou ik gaan voor onzichtbaar worden. Soms is het wel handig als je gedachten kunt lezen, maar ik denk dat je het ook regelmatig helemaal niet wilt weten wat anderen denken. Onzichtbaar worden is wel handig af en toe, bijvoorbeeld wanneer er iemand gekozen moet worden in de klas voor een casus die nagespeeld moet worden, haha.

4. Nooit meer lipstick of nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen

Dan ga ik voor nooit meer wenkbrauwen bijtekenen. Ik vind lipstick zo leuk, vooral de laatste tijd nu ik de nude kleuren aan het ontdekken ben!

5. Heel veel geld hebben, maar niet gelukkig zijn of je droombaan beoefenen, maar er geen geld mee verdienen

Dan ga ik voor mijn droombaan beoefenen en er geen geld mee verdienen. Als je doet wat je echt leuk vind ben je gelukkig. Geld hebben is leuk, maar als je nooit gelukkig bent schiet je er niks mee op.

6. Alleen maar budget make-up of alleen maar high-end make-up

Dan ga ik voor alleen maar budget make-up. Dan kan ik ook nog andere leuke dingen blijven doen! En bij de budget merken zitten er ook af en toe hele fijne en mooie producten tussen.

7. Nooit meer een stedentrip of nooit meer op zonvakantie

Deze is makkelijk! Ik zou nooit meer op stedentrip gaan. Ik ben namelijk echt gek op de zon en kan er echt van genieten als ik bijvoorbeeld op het strand ben. Als je op zonvakantie bent kun je trouwens ook best een dagje een stad bezoeken. Win-Win.

8. Alleen maar gezond eten of alleen maar junkfood eten

Dan ga ik voor gezond. Ik denk dat je als je creatief bezig gaat je ook hele lekkere dingen kunt maken. Zoals de smoothie bowl die ik wel eens maak. Smaakt naar sorbet ijs en bestaat alleen uit fruit!

9. Altijd reclame moeten maken over je blog/Youtube als je iemand spreekt of elke dag een shirt dragen met de tekst: “bezoek mijn blog Kimcarolina”.

Dan ga ik voor het shirt. Zo maak je toch reclame, maar hoef je niet continu iedereen die je spreekt erop te attenderen. En als de shirts dan verschillende kleuren en printjes hebben is het ook nog lekker afwisselend!

10. Koffie of thee

Thee! Ik drink eigenlijk nooit koffie, haha. Thee drink ik echt graag, op het moment het liefste rooibos perzik/mango smaak.

Zo Joyce heeft het me niet heel gemakkelijk gemaakt met sommige vragen, haha! Nu ga ik de volgende blogs nomineren:

Bernadet en Kim van Perfect Little Moments
Jana van All About Jana
Nienke van Niennthings
Nina van Simplynspecial
Bertina van All About Bertina

De volgende vragen heb ik voor jullie opgesteld, een paar zelfbedacht en een paar van Joyce, omdat ik benieuwd ben naar jullie antwoorden :).

 1. Nooit meer sneakers of nooit meer hakken.
 2. Altijd reclame moeten maken over je blog/YouTube als je iemand spreekt of elke dag een shirt dragen met de tekst: “bezoek mijn blog [naam van de blog]”.
 3. Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar zijn.
 4. Nooit meer in Nederland mogen komen of nooit meer uit Nederland mogen.
 5. Altijd zon of geen zon.
 6. Nooit meer Instagram of nooit meer Facebook.
 7. Altijd opvallende lippenstift op of nooit lippenstift op.
 8. Nooit meer nagellak op of altijd een nail art op je nagels.
 9. Altijd zilveren sieraden of altijd gouden sieraden.
 10. Heel veel geld hebben, maar niet gelukkig zijn of je droombaan beoefenen, maar er geen geld mee verdienen.

Heel veel succes met het invullen dames! Laten jullie weten als je het hebt ingevuld? Joyce bedankt voor het ‘nomineren’ en het bedenken van de leuke en moeilijke vragen!

6 Replies to “Save or Kill TAG”

 1. Wat heb je hem leuk ingevuld! Of course tellen schoenen ook mee, loveeeee schoenen <3

 2. Wat leuk! Ik heb hem dacht ik net vorige week beantwoord op mijn blog, die versie bestond wel uit andere vragen omdat ik door iemand was genomineerd. Maar ik maak gewoon een deel 2 met jouw vragen want ik wil je vragen zeker gaan beantwoorden.

 3. Je hebt deze tag super leuk ingevuld! Ben heel benieuwd hoe ik het er van af ga brengen, sommige vragen die je ons hebt gegeven zijn heeeel moeilijk om uit te kiezen haha 😀 Dankje om me te taggen! x

 4. Leuke tag en goeie vragen. Ook die je voor de rest hebt gemaakt.

 5. Deze tag kende ik nog niet. Super leuk om je antwoorden te lezen. De vragen zijn soms echt lastig. En jouw vragen zijn ook erg goed en ben benieuwd hoe de andere blogs ze gaan beantwoorden.

Geef een reactie

CommentLuv badge