Sfeerfoto’s weekendje aan zee

Om nog even terug te blikken op het fijne weekendje weg een paar weken geleden laat ik vandaag de fijnste sfeerfoto’s zien. In het begin wilde ik graag een plog maken, maar ik heb meer foto’s van de mooie omgeving dan van dingen die ik heb gedaan, haha. De zee en de duinen zijn ook gewoon zo fotogeniek! Kijk je mee?

Deze boten stonden op het strand gestald, noem je dat zo? haha. Ik vind het echt een plaatje. Al de masten op een rij en dan elke boot met eigen details. Het zand wat er omheen is gaan liggen, het totaalplaatje! Love it!

Het wat waar we iedere dag de duin over liepen had zo’n mooi houten ‘hekwerk’ ter bescherming van de duinen. Ik vind dat zo mooi staan bij de duinen en de zee.

Dit keer een foto vanaf het pad op de duinen. Het uitzicht is prachtig. Als ik eenmaal bij zee ben kom ik helemaal tot rust. De sfeer met de geluiden, de geur en het uitzicht, zó fijn! Hier zou ik iedere dag wel van kunnen genieten.

Vliegeren aan zee met een prachtig uitzicht. Én later nog met zonsondergang, love it! Echt een ultiem geluksmomentje. Vliegeren is ook echt leuk om te doen, dat was ik vergeten nadat ik het jaren niet meer gedaan had.

De meest mooie zonsondergangen aan zee. Echt, wat kan ik daar van genieten. We hebben dan ook beide avonden kunnen genieten van een mooie zonsondergang. De tweede avond hebben we zelfs gevliegerd tijdens zonsondergang, need I say more?

Op de een of andere manier vind ik de duinpaden ook altijd erg fotogeniek. Met al het mooie uit de natuur eromheen. Ver op de achtergrond de zee, het gras, het geel van de bloemen en de houten paaltjes, wat een mooi beeld. Heerlijk om over te wandelen!

Nóg een foto vanaf het pad waarop we naar de zee liepen. Ik kon het niet laten om een foto te maken, omdat ik het zo’n mooi beeld vond van de mensen die daar liepen. Ik kan gewoon niet stoppen met het maken van foto’s aan zee.

Deze houten fietsenstallingen passen ook weer zo mooi bij de duinen en de zee. Ook een hele mooie fijne rustplaats voor tijdens een wandeling over de duinen, met uitzicht op zee.

En nog een laatste foto van de zee en de duinen om mee af te sluiten. Ik kan niet meer zeggen dan dat ik ontzettend heb genoten aan zee. Samen met mijn vader en zusje ben ik lekker uitgewaaid voordat stage weer begon. Soms zou ik wel willen dat ik dichter bij zee woonde, dat ik iedere dag of week zou kunnen genieten van de rust en het uitzicht. Alle foto’s zijn met mijn Iphone 6s gemaakt en ik heb bij geen van deze foto’s een filter toegevoegd. 🙂

Kun jij ook zo genieten van de natuur op vakantie?

2 Replies to “Sfeerfoto’s weekendje aan zee”

  1. Jeetje, wat een prachtige foto’s! Wat ziet de lucht er alleen al onwijs mooi uit. En wauw, dat deze foto’s allemaal met je iPhone zijn gemaakt…daar zit wel echt een goede camera op dan 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijk bestaat 1 jaar! (+winactie)My Profile

  2. Absoluut, heerlijk genieten altijd op dit soort plekjes. Ik moet zeggen dat ik zelf (ook) écht geen (tropische) ver weg bestemmingen nodig heb om een ‘vakantie-gevoel’ te hebben. Ik kan perfect gelukkig zijn als ik met mijn blote voeten door het zand van Scheveningen loop.

Geef een reactie

CommentLuv badge