Shoplog dagje Den Bosch

Vorige week donderdag ben ik een dagje naar Den Bosch geweest om te winkelen. Hoe kan het ook anders dat ik niet met lege handen en nieuwe items op mijn wishlist thuis ben gekomen, haha! Het is niet heel erg veel, maar toch leek het me leuk om mijn aankopen te laten zien in een artikel. Kijk je mee? 

treaclemoon

Warm cinnamon nights showergel – Treaclemoon
Ik zag afgelopen week dat er een aanbieding was op de producten van treaclemoon en aangezien ik een groot fan ben van de douchegels kon ik het niet laten om twee flessen aan te schaffen. Warm cinnamon nights is mijn all time favourite in de winter. Een heerlijke warme kruidige kaneel geur. Ik heb hier al eens eerder twee flessen van opgemaakt en mijn voorraad van deze geur was op, dus nu kan ik weer even vooruit! €4.95 voor 2 flessen in plaats van €4.95 per fles.

nagellak aankopen den bosch 2

Natuurlijk heb ik ook even flink gebruik gemaakt van de 1+1 actie op alle nagellak bij het Kruidvat. Ik kocht in totaal 9 prachtige kleuren van Essence, omdat ik de kwastjes zo fijn vind. Op deze foto staan de volgende kleuren: 48 my love diary, 74 feels like birthday, 56 you and me?, 72 plump power, 10 true love, 67 love me like you do. De kleuren hebben allemaal wel iets van elkaar weg en dit lijkt me erg mooi om te combineren in nail arts.

aankopen den bosch nagellak 1

Ook kocht ik nog een aantal grijstinten. 81 So what?, 87 gossip girl en 70 grey zone.

Voor deze 9 lakjes samen betaalde ik €8.45. Een mooie aanbieding! Wel was het niet zo slim dat de actie 1+1 is en dat ik er dan 9 kies. Oeps, haha. Ik denk dat ik met deze nieuwe kleuren weer leuke nail art combinaties kan maken!

Wil je swatches zien van de nagellak?

9 Replies to “Shoplog dagje Den Bosch”

 1. Lekker geprofiteerd van aanbiedingen! Dat is altijd gunstig. Ik ben gek op de geur van kaneel, maar toch heb ik Cinnamonnights nog nooit gekocht.

 2. Wauw, wat een leuke lakjes! Ik ben echt gek op de Essence the gel lijn. Ook die douchegel klinkt als een fijne geur. Leuke aankopen heb je gedaan!
  Romy onlangs geplaatst…Jezelf opvrolijken? 15 manieren hoe je dat kunt doen!My Profile

 3. Leuk dat je in Den Bosch ben gaat winkelen, je hebt goed gescoord met nagellakjes!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #2 | Naar de film, Tilburgse winter kermis en een gezellig avondje borrelenMy Profile

 4. Mooie spullen heb je gekocht! Wel slordig dat ze bij de kassa niet zeiden dat je nog een lakje mocht uitkiezen.. Gelukkig was het niet zo’n duur lakje:)
  Susan onlangs geplaatst…Sante Shampoo Iedere dag en VochtinbrengendMy Profile

 5. Wat heb je veel leuke dingetjes gekocht!

 6. Ohh super leuke dingen heb je gekocht! Ik wil ook weer eens een lekker dagje shoppen!

 7. Jaaa, toch Den Bosch! Leuk! Ik ben nu echt heel benieuwd naar de geur van die Treaclemoon douchegel. Ruiken altijd zo lekker!

 8. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Mooie kleuren ook!

 9. Den Bosch is echt één van m’n favo steden om te gaan winkelen. Leuke aankoopjes!

Geef een reactie

CommentLuv badge