Shoplog – Lifestyle

Vandaag het tweede deel van de beloofde shoplog met allemaal lifestyle items! De laatste weken heb ik veel geshopt en het eerste gedeelte van de shoplog met allemaal beauty en fashion producten hebben jullie eerder al kunnen lezen. Vandaag laat ik alle nieuwe lifestyle aankopen maar al te graag aan jullie zien! Kijk je mee?

Snap! en Shoot! van Anki Wijnen

Deze boeken stonden al het begin van het jaar (of nog eerder) op mijn wishlist en ik besloot ze nu maar gewoon te kopen. Deze twee boeken staan beiden vol met tips en tricks voor de mooiste foto’s. Snap! is vooral gericht op fotografie met mobiele telefoons en Shoot! met name op fotografie met een camera. Naast dat deze tips echt heel erg fijn en handig zijn spreekt de vormgeving me ook heel erg aan. De boeken zijn zelf ook erg fotogeniek. Snap! is te koop voor €16.99 en Shoot! voor €19.99.

Hippe macarons van Lindsay Coutteau

Regelmatig sla ik weer aan het bakken en steeds wil ik het dan weer vaker gaan doen. Als je een taart bakt blijft er vaak veel over wat ik wel hier en daar uitdeel, maar toch is het vaak een grote hoeveelheid. Macarons zien er altijd heel erg mooi uit en dus besloot ik dit eens te gaan proberen zonder pakjes en zakjes, maar vanuit recepten. In het boek Hippe macarons staan allerlei recepten van red velvet tot aan macarons met aparte vormen. Ik heb al een keer macarons gebakken volgens het recept en ze waren direct erg mooi gelukt voor een eerste keer. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn! Het boek is verkrijgbaar op Bol.com en kost €14.95.

De leukste taartenshop

Om weer aan de slag te gaan met gekleurde recepten moest ik nieuwe kleurstoffen hebben. Mijn kleurstoffen waren namelijk over de datum. Deze kleurstoffen zijn te koop voor €16.50. En aangezien ik toch in de webshop was bestelde ik maar meteen deze hele toffe bakblikken mee, hoe leuk voor een jubileumfeest! Hierin kun je bijvoorbeeld cijfertaarten bakken en mooi decoreren. Elke letter en cijfer is hiermee te maken! De prijs van de multifunctionele bakblik is €28.95.

Ikea 

Toen ik vorige week bij Ikea was voor nieuwe meubels kwam ik op het laatst ook deze twee leuke plantjes tegen. Ik vind planten in huis erg mooi en had tot nu toe enkel een Monstera! De plant met mooie hangende bladeren is een hedera en de andere heet Himalayamix. De Himalayamix potplant kostte €3.99 en de hedera helix €1.99. Beiden hadden ook nog 10% korting!

Hema & Ikea

Bij Hema koop ik ieder jaar een schoolagenda, de printjes vind ik meestal erg leuk en de agenda’s vind ik fijn werken. Dit keer kwam ik er niet zo goed uit, want eigenlijk wilde ik dezelfde agenda als die ik al had, maar die was dit jaar niet uitgebracht helaas.. Uiteindelijk koos ik voor deze met lekker veel schrijfruimte. Ik betaalde voor de agenda €8. Ook kocht ik de etui nog bij Ikea voor €1 met 10 % korting! Een heel erg fijn formaat voor mee naar school en in de tas. (excuses voor de donker uitgevallen foto).

Action

Als laatste kocht ik nog deze mooie nepbloemen ter decoratie bij blogfoto’s. Ik vind een bloemetje op z’n tijd erg leuk staan en dus kocht ik er weer een aantal. De prijs van deze bloemen weet ik niet meer, maar ze waren niet duurder dan €1 per stuk. Daarnaast kocht ik nog een fijne telefoonstandaard die ik niet kon vinden voor de foto, haha oeps!

Klik hier om het eerste gedeelte van de shoplog te zien met alle beauty en fashion items!

Wat is jouw favoriete aankoop van de afgelopen weken?

One Reply to “Shoplog – Lifestyle”

  1. Leuke spullen heb je gekocht! Zelf heb ik voornamelijk jurkjes gescoord bij WEFashion 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge