Sieraden party met Lucardi

Zoals je misschien al weet ben ik gek op sieraden. Het liefst draag ik elke dag wel een paar ringen, oorbellen en een mooi horloge. En wat is er dan leuker dan verschillende sieraden te combineren en variëren. Ik combineer mijn sieraden maar al te graag met rosé goud, zilver en verschillende vormen. Van driehoekjes tot staafjes en van steentjes tot koortjes. Kijk je mee naar verschillende combinaties?

Ik ben op het moment echt fan van subtiele oorbellen en dan het liefst gecombineerd met verschillende vormen en kleuren. Op dit moment draag ik mijn rosé gouden bolletjes elke dag gecombineerd met een subtiel zilveren knopje. De zilveren cirkel geeft een heel erg leuk effect en kijk even naar die mooie glans!

Een oorbel die al heel erg lang op mijn wishlist stond, namelijk het staafje met een kettinkje eraan. Het geeft net dat beetje extra en is wat anders dan anders. Dit staafje is ook weer heel erg makkelijk te combineren met verschillende vormen. Ik draag deze dan ook regelmatig met de rosé gouden bolletjes, maar deze combinatie is ook heel erg leuk.

Zelf ben ik ook echt gek op subtiele ringen en dan het liefst met steentjes. De ring met steen draag ik echt elke dag met veel plezier. De ring met bolletjes stond al een hele tijd op mijn wishlist, hoe leuk is deze combinatie?! De ring met bolletjes is heel erg makkelijk te combineren met verschillende ringen en geeft een leuke touch aan je outfit. Het is een ring die je niet heel erg vaak ziet, extra leuk!

De zilveren cirkel oorbellen kosten €14.99. De zilveren staafjes met ketting zijn op dit moment in de aanbieding voor €14.99 en de bolletjes ring is te koop voor €19.99. De ring met steen is trouwens ook van Lucardi! De genoemde sieraden zijn te koop bij  Lucardi juwelier Nijmegen. 

Ben jij ook zo gek op het combineren van sieraden? 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

3 Replies to “Sieraden party met Lucardi”

  1. Ah die oorbellen met dat kettinkje vind ik heel tof!!
    Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…House of Holland x The Body Shop Matte Lip Liquid CollectieMy Profile

  2. Dit zijn echt de soort sieraden waar ik van houd! Lekker minimalistisch. Vind vooral die ketting oorbelletjes heel tof!
    Loes onlangs geplaatst…Inspiratie – 5x Essentials voor een date night thuisMy Profile

  3. Hele mooie sieraden heb je gekregen, vind de oorbellen vooral allebei erg mooi.
    Mariska onlangs geplaatst…On the wishlist: Ikea MalmMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge