Spam je blog! #3

Vandaag geef ik jullie weer de mogelijkheid om ongestoord je blog en/of social media te promoten! Naast dat ik zelf blog, vind ik het natuurlijk ook erg leuk om blogs van anderen te lezen en uren door social media te scrollen. Dus spammen maar!

Op deze manier kunnen jullie en ik zelf natuurlijk ook steeds nieuwe leuke blogs leren kennen! Ik vind het zo leuk om mijn bloglovin lijstje steeds maar uit te breiden met blogs die ik daarvoor nog niet kende. Vertel in de reacties iets over je blog. Waarom je blogt of waarover je blogt en noem eventueel ook je social media!

Social media waar je mij kunt volgen:
♥ Facebook
♥ Instagram
♥ Twitter

Wat is jouw favoriete blog?

9 Replies to “Spam je blog! #3”

 1. Wat ontzettend leuk, Kim! Ik schrijf over beauty en make-up en probeer mijzelf te onderscheiden door een humoristische inslag en af en toe gestuntel. Mijn website is http://www.ekebrouwer.nl maar je kunt mij ook vinden op mijn Facebookpagina, Twitterkanaal, Instagramaccount en natuurlijk op Youtube waar je kunt genieten van mijn af en toe hilarische video’s.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!

  Liefs,

  Eke

 2. Wat leuk! Ik ben nicole van nicoleswereld. Ik blog voornamelijk over beauty maar ook kun je er andere dingen vinden zoals lifestyle en fashion. Ook heb ik sinds kort een Facebookpagina hiervoor gemaakt. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!
  Nicole onlangs geplaatst…Beauty | Etos eyeshadow primerMy Profile

 3. Leuk! Ik ben Nancy van Nancy’s Fashion Style. Een engelstalig fashionblog met twee keer per week een post. Op vrijdag host ik de Fancy Friday linkup waar je je blog kunt promoten. Op 6 december start een maandelijkse serie over iemands persoonlijke stijl. Ik zou het heel leuk vinden als er wat meer nederlandse bloggers daaraan mee zouden doen. Lijkt het je leuk om een verhaal te schrijven over jou stijl? Kijk dan op de Styled By…….pagina van mijn blog. En zie ik je vrijdag bij de Fancy Friday linkup? Ik zou het heel leuk vinden!
  https://www.instagram.com/nancysstyle/
  https://twitter.com/nancybaten1

 4. Hi! Mijn naam is Bertina van allaboutbertina.nl
  Op mijn blog neem ik je mee in mijn grote passie voor beauty & fashion.
  allaboutbertina.nl is een beautyblog met afwisselend artikels die fashion & lifestyle of uit mijn persoonlijk leven gerelateerd zijn. Je vind voornamelijk reviews van beautyproducten, van low-budget tot high-end. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam en een reactie zou achter laten. http://www.allaboutbertina.nl/

 5. Wat leuk!
  Ik ben Merle en blog op http://girls-things.nl/
  Ik blog hier over van alles: beauty, lifestyle, nailart en persoonlijke verhalen.
  Ik zou het leuk vinden als jij en andere een kijkje nemen op onze blog. En zie waar wij nog meer over bloggen.

 6. Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com

 7. Wat leuk dat je hier een artikeltje aan toewijd! Ik ban Carmen en blog op http://www.lifeandcook.nl
  Ik blog hier voornamelijk over lifestyle!!
  Ik ga zeker even wat van de bovenstaande blogs bekijken!
  Carmen onlangs geplaatst…Geen stroom, geen telefoon? + winactie!My Profile

 8. Leuk! Ik heb binnenkort ook zo’n soort artikel ingepland op mijn blog. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen:)
  Laura onlangs geplaatst…De leukste agenda’s voor 2017My Profile

 9. Wat een ontzettend leuk idee! Ik ben Romy en ben een blog begonnen genaamd Roomsbeauty. Ik ben pas net begonnen voornamelijk met de reden om mijn vriendinnen wat producten te laten zien. Ook zullen mijn vriendinnen een keer een post schrijven over een onderwerp wat zij zelf willen. Verder heb ik een instagram account roomsbeautyx . Wanneer ik meer volgers heb wil ik dit ook zeker gaan doen! Dankjewel! En ik volg terug!

Geef een reactie

CommentLuv badge