Spam je blog – Augustus

Omdat het altijd leuk is om nieuwe blogs te leren kennen geef ik vandaag de gelegenheid om ongegeneerd je linkjes achter te laten in de reacties. Leer nieuwe blogs kennen, neem een kijkje en laat vooral ook zelf je linkje achter! Spammen maar!

 

Naast het promoten van je eigen blog is het ook toegestaan om je social media profielen te delen. Laat je linkje achter en vertel wat leuks over jezelf en/of je blog. Vergeet ook niet even een kijkje te nemen bij de andere reacties, misschien zitten er nog leuke blogs tussen die je niet kende! Ken je een blog van een ander die iedereen zou moeten kennen? Laat dan deze ook zeker achter!

Liefs, Kim

11 Replies to “Spam je blog – Augustus”

 1. Wat is het lang geleden dat ik nog eens gepost heb bij een spam je blog! 😀 Ik schrijf voor Verodoesthis, een blog die voornamelijk over beauty gaat maar eigenlijk komt gewoon alles aan bod wat wij leuk vinden. Ja, ik zeg wij omdat hij eigenlijk van vriendin Veronique is maar ik schrijf er ook minstens 3 keer per week een artikel voor. Ik heb vaste rubrieken maar schrijf ook erg vaak over loss dingen! 🙂

 2. Leuk ik doe mee om mijn blog te spammen:
  Lisetteloves is mijn persoonlijke lifestyleblog. Ik schrijf, zoek en deel informatie over dingen die ik meemaak en waar ik blij van word. Zoals mijn belevenissen als moeder, uitstapjes, reviews, food, beauty en fashion.
  Verder kun je mij ook volgen op Instagram en op Twitter.

 3. Wat leuk! Ik plaats artikelen en video’s op mijn website. Beauty, shoplogs van AliExpress, Action etc, je kunt in mijn weekvlogs zien wat ik zoal doe en ik vertel je persoonlijke dingen die mij bezighouden. Zie ik je snel?

 4. Leuk artikel dit! Ik ben Loes en op mijn blog post ik allerlei artikelen over onderwerpen die mij interesseren: reizen, food, make-up en lifestyle. De onderwerpen zijn dus super gevarieerd! Ik zou het leuk vinden als je bij mij een kijkje neemt, hopelijk tot snel!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes op Reis – LiverpoolMy Profile

 5. Yay wat tof! Ik ben Nienke, eigenaresse van mijn eigen Beauty/Fashion/Lifestyle/Food/Interior blog. Heel ruim, zie het als een cocktail bestaande uit allemaal verschillende ingrediënten. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen. 🙂

 6. Super leuk om te mogen doen!
  Ik ben Daniëlle van Theloveforpink.nl
  Een blog over alles wat ik leuk vind, maar vooral beauty zul je vaak terug zien. Neem gerust en kijkje en laat weten wat je ervan vind.
  Veel liefs, Daniëlle

 7. Wat een leuk initiatief zeg. ik ben Linda van https://lifestylemommys.wordpress.com/
  Lifestyle Mommy’s is een blog geschreven door mama’s voor trendy vrouwen. Dit is een blog over alles wat je in het dagelijks leven tegen komt. Ontspanning, recepten, tips en tricks, producten, de vele kanten van het moederschap, hoe met een klein budget leuke dingen te doen, een huishouden draaiende houden en nog veel meer..

 8. Leuk! Ik blog op jillslife. Hier vertel ik over mijn leven op Curacao en natuurlijk over Curacao zelf.

  Ik ben ook te vinden op bloglovin, twitter en Facebook.

  Kom je een kijkje nemen?
  Jill onlangs geplaatst…Weekoverzicht #20My Profile

 9. Wat lief dat we dit mogen doen! Zo ontdek ik ook weer wat nieuwe blogs!

  Ik ben Kim en blog op http://www.typischkim.com. Ik schrijf hier over verschillende onderwerpen; denk aan make-up en nagels, boeken en films, kleding en accessoires, persoonlijke artikels en tags, recepten, noem maar op!
  Op dit moment staat er een enquête online, zodat ik een beetje een beeld krijg van hoe mijn bezoekers mijn blog ervaren.

  Groetjes!
  Typisch Kim onlangs geplaatst…Enquête TypischKim.comMy Profile

 10. Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten en nog veel meer.
  Je checkt het op De Boon in de Tuin!

  Vriendelijke Tuingroet,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Blog http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon (2.700+ followers)
  Facebook #deboonindetuinblog (2.000+ likes)
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Blogger

 11. Ik blog eigenlijk sinds kort op 2 webpagina’s.

  Doglife Max:
  Blog dat alleen maar met honden te maken heeft
  http://www.doglife-max.nl

  Quirina’s Blog & Kamoen Photography:
  Hier kun je straks alles over mij persoonlijk lezen, recepten, lifestyle en nog een paar onderwerpen worden hier aan toegevoegd

  Quirina

Geef een reactie

CommentLuv badge