Spam je blog – Mei

Omdat het altijd leuk is om nieuwe blogs te leren kennen geef ik vandaag de gelegenheid om ongegeneerd je linkjes achter te laten in de reacties. Leer nieuwe blogs kennen, neem een kijkje en laat vooral ook zelf je linkje achter! Spammen maar!

Naast het promoten van je eigen blog is het ook toegestaan om je social media profielen te delen. Laat je linkje achter en vertel wat leuks over jezelf en/of je blog. Vergeet ook niet even een kijkje te nemen bij de andere reacties! Ken je een blog van een ander die iedereen zou moeten kennen? Laat dan deze ook zeker achter!

Liefs, Kim

2 Replies to “Spam je blog – Mei”

  1. Wat leuk! Oké, beautyblogs zijn er genoeg. Ik probeer mij juist te onderscheiden doordat nepwimpers ook bij mij wel eens halverwege mijn wang hangen, die strakke eyeliner echt wel een dingetje is en een eerste keer contouren niet zo best gaat. Wil je lezen en kijken over beauty zodat het nog meer herkenbaar is? Kijk dan vooral op http://ekebrouwer.nl

  2. Wat lief!! Ik ben te vinden op http://www.Kimmichaelis.nl een blog niet alleen over moederschap maar meer! Diy, recepten.. Je kunt het zo gek niet bedenken! Sinds 2 weken heb ik ook een YouTube kanaal.. Spannend maar leuk! Binnen nu en 2 weken staat daar iets fantastisch te gebeuren. Iets met winnen en iets met 4 wielen 😉
    kim onlangs geplaatst…Winnen via mijn Youtube Kanaal?! Abonneren!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge