Spam je blog!

Vandaag geef ik jullie de mogelijkheid om ongestoord je blog en/of social media te promoten! Naast dat ik zelf blog, vind ik het natuurlijk ook erg leuk om blogs van anderen te lezen en uren door social media te scrollen. Dus spammen maar!

Op deze manier kunnen jullie en ik zelf natuurlijk ook steeds nieuwe leuke blogs leren kennen! Ik vind het zo leuk om mijn bloglovin lijstje steeds maar uit te breiden met blogs die ik daarvoor nog niet kende. Vertel in de reacties iets over je blog. Waarom je blogt of waarover je blogt en noem eventueel ook je social media!

Social media waar je mij kunt volgen:
♥ Facebook
♥ Instagram
♥ Twitter

8 Replies to “Spam je blog!”

 1. Wat super leuk dat we mogen spammen! Ik ben Nienke, eigenaresse van xniennthings.blogspot.nl waarop ik blog over alles wat ik leuk vind / me bezig houd. Vooral veel beauty, fashion en lifestyle! Neem gerust een kijkje, zou ik heel erg leuk vinden!

  1. Leuke blog heb je! Mooie layout ook ♥

 2. Komt ie dan: http://www.burgertrutjes.nl
  Vandaag is er een winactie gestart, doe nu mee!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Beauty en Fashion Bloggers .. ik ben stikjaloers op jullie!My Profile

  1. Leuke blog! En die sneakerstash ♥

 3. Wat een leuk initiatief! Mijn blog heet Meer geld, minder stress en gaat over mijn zoektocht naar financiële vrijheid. Heel ander thema dus 🙂

  1. Leuk om ook eens een ander genre te lezen!!

 4. Dank je voor t spammen! Voor nagellak ben ik te vinden op brilliantnails.nl en @brilliantnails2015 op insta hou je ook van motoren vind je mij op @gsxr_yoshi.
  Ga nu snel ff kijken of ik je op insta heb, volgens mij wel.

 5. Wat lief! Ik ben Nienke, eigenaresse van http://www.niennthings.nl een blog waar beauty, lifestyle, fashion, interieur & food centraal staat. Kom zeker eens langs! Lijkt me leuk. Liefs,

Geef een reactie

CommentLuv badge