Swatches nieuwe Kiko lakjes

In juni hebben jullie al even kennis kunnen maken met mijn nieuwste Kiko Milano aanwinsten in een shoplog. Vandaag gaan we kijken of de lakjes wel echt zo mooi zijn als ze lijken, ze fijn lakken en of het aanraders zijn. Er zitten verschillende kleuren bij, passend bij ieder seizoen. Ben je benieuwd naar de swatches? Neem dat zeker een kijkje!

Kiko 486

Op bovenstaande foto draag ik 2 laagjes lak. Een dikkere laag dekt ook al voldoende, maar voor het mooiste resultaat kun je het best twee dunne laagjes aanbrengen. Deze oudroze/rode kleur vind ik erg bijzonder. Het is geen alledaagse kleur die je overal tegen komt. Extra leuk is dat het in de zomer ervoor zorgt dat je net wat bruiner lijkt. Ook is de kleur erg leuk te combineren in nail arts.

Kiko 331

Ook deze bijzondere lila kleur is mooi dekkend bij twee laagjes nagellak. Opvallend bij dit lakje is dat de kleur op de nagels stukken donkerder is dan lijkt in het flesje. Dat vind ik erg jammer. Toch is het nog steeds een erg mooie kleur en het heeft ook wel iets aparts. Ik vond het in het begin erg wennen om zo’n donkere lila nagellak te dragen.

Kiko 528

Als je opzoek bent naar een donkere blauwgroene lak dan is dit de perfecte lak voor je. De dekking van deze lak is echt ontzettend goed en kijk even naar de prachtige glans. Echt een bijzondere kleur die echt heel erg mooi is in de donkere dagen van de herfst en winter, love it!

Kiko 518

Nog een lakje wat op het eerste gezicht donkerder uitvalt dan in het flesje. Het heeft een beetje een ‘jeans’ blauwe kleur en ook weer een prachtige glans. De dekking van deze lak is ook weer top. Deze Kiko lak is heel erg leuk in de herfst en winter, maar ook makkelijk te combineren in nail art creaties. Handig!

Kiko 228

Toen ik dit lakje zag wilde ik die eigenlijk niet kopen, omdat ik toch al meerdere glitter lakjes heb. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik deze in mijn mandje heb gestopt, want kijk eens naar de prachtige subtiele glitters. Vaak heb je het probleem bij glitterlakjes dat de ene nagel meer glitters heeft dan de andere, maar dat is met deze lak totaal niet het geval. Het blijft subtiel en geeft toch de sparkling touch! Ik weet zeker dat ik deze glitterlak heel erg vaak ga gebruiken om een crème kleurtje net wat feestelijker te maken of een nail art net dat beetje extra te geven.

Kiko 493

Een prachtige rode nagellak met heel veel kleine glittertjes die zorgen voor een prachtig effect. Deze lak is echt Kerstproof als je het mij vraagt. Eigenlijk is deze lak in elk seizoen heel erg leuk, bijvoorbeeld gecombineerd met een leuke stempel nail art. De dekking van deze lak is ook weer perfect in twee laagjes.

Kiko 535

Een donker groene lak met een prachtige glans kon ik ook niet laten liggen. Op deze foto draag ik twee laagjes, maar soms kan het ook nodig zijn om een derde laagje aan te brengen. Ik merk dat de dekking door de glans wat minder is, waardoor er soms stukken niet helemaal dekkend kunnen zijn. Deze groende lak vind ik erg geschikt voor de koudere maanden in de herfst en winter.

Opvallend vind ik het dat meerdere lakjes er in het flesje lichter uitzien dan wanneer de lak op de nagels zit. Wel ben ik heel erg te spreken over de dekking van de lakjes en de prachtige glans. Een minpuntje is het kwastje dat niet rond is afgesneden, waardoor je minder precies kunt lakken bij de nagelriemen. Al met al zijn deze Kiko Milano lakjes stuk voor stuk aanraders, alleen al door de goede dekking, de prachtige glans en de aparte kleuren. Deze Kiko Milano lakjes zijn onder andere te koop in de Kiko winkels en kosten in de sale €1.00.

Ben jij ook zo’n fan van de Kiko lakjes?

16 Replies to “Swatches nieuwe Kiko lakjes”

 1. Wat een mooie nagels! De eerste kleur is mijn favoriet! Ik heb zelf ook veel Kiko lakjes, maar merk dat ik ze minder vaak pak, puur omdat ik ze niet zo fijn vind lakken met dat kwastje. Ik ga ze er, na deze review, toch maar weer bij pakken!

 2. Oh waaaauw wat vind ik die paarse en blauwe mooi!

 3. Wat een mooie lakjes! Vind vooral de eerste (486) heel erg mooi, vind zo’n kleur heel chique. Ik heb maar 1 lakje van Kiko, een glitterlakje, en die vind ik ook heel tof.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #21 – 1 tot 7 juliMy Profile

 4. Wauw wat mooi! Vooral de eerste twee zou ik ook zo kopen. Ben wel benieuwd geworden naar de nagellakjes van Kiko! X

 5. Ik vind Kiko lakjes altijd zo fijn en mooiiii!
  De eerste paarse lak is gaaf.

 6. Wat een mooie lakjes!! De eerste is mijn favoriet, ik hou van nagellak die je bruiner doen lijken, haha.

 7. 528 vind ik een heel mooi kleurtje!

 8. Hele mooie lakjes en prachtige glans. De lakjes van Kiko ben ik persoonlijk geen grote fan van. Deze kleuren zien er wel heel mooi uit.
  Nicky onlangs geplaatst…Uit Eigen Stash | A-England IseultMy Profile

 9. Wat een koopje zeg, 1 euro per nagellak! Stuk voor stuk zijn het mooie kleuren, maar die rode met glitter is mijn favoriet.
  Romy onlangs geplaatst…Dit is mijn omgekeerde bucketlist!My Profile

 10. Mooie kleurtjes! Vooral de teal en oudroze lak springen eruit voor mij.

 11. Wat mooi kleuren en de prijs…yay..love it
  Dhini onlangs geplaatst…Kruidvat Nail Care “Anti-Age Conditioner en Complete Care 8 in 1”My Profile

 12. De laatste drie lakjes zou ik overslaan, de rest vind ik allemaal erg mooi. Ook al zijn ze donkerder dan in het flesje, nog steeds vind ik ze er goed uit zien. De lakjes van Kiko vind ik altijd erg fijn.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Vichy Idéal Soleil Brume hydratant SPF30My Profile

 13. Wat een aparte kleurtjes! Niet zo standaard! Ik vind die smaragdgroene echt prachtig!

 14. Wat een mooie kleurtjes. Ik vind ze alweer een beetje richting het najaar gaan qua tinten.

 15. Wauw, gave kleurtjes! xx

Geef een reactie

CommentLuv badge