Tag – I Love Summer

Ik vond dat het tijd was voor een tag, ik keek wat rond op het internet en zag de ‘I Love Summer’ tag. Hoewel het weer dit jaar niet echt zomers te noemen is heb ik toch voor deze tag gekozen, in de hoop dat de zomer toch nog even van zich laat zien! Ik heb wat foto’s in het artikel geplaatst die mij een vakantiegevoel geven of een herinnering aan een vakantie, ze zijn dus zelfgemaakt. Kijk en lees je mee?

20150808_182834

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Ik heb niet echt een favoriet. Ik houd ervan om fel roze kleuren te dragen, maar ook van mint groen zoals de kleur 389 van Kiko (de middelste op de foto). Af en toe vind ik het ook erg leuk om een gele nagellak te dragen, dan lijk je nog wat bruiner. Haha!

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Deze zomer blijf ik lekker thuis. Ik wilde deze zomer eigenlijk wel op vakantie, maar ik kreeg het helaas niet geregeld. Ik ga nu ik vakantie heb van het werk en school gewoon dagjes weg plannen naar de zee, om toch te genieten van het vakantiegevoel! En natuurlijk steden bezoeken zoals Maastricht of Amsterdam. Ik kan altijd zo genieten als ik op het strand ben, dus dat maakt een heleboel goed!

20150807_105443

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Ik ben dol op jurkjes! Hoewel ik ze niet zo heel vaak draag, vind ik ze ontzettend leuk. Verder draag ik thuis ook vaak een jumpsuit. Met warm weer draag ik het liefst slippers of sandaaltjes die ik dan veel afwissel of mijn nieuwe espadrilles!

Wat is jouw ultieme zomer hit?

Het nummer is inmiddels al een beetje oud, maar als ik dit nummer hoor denk ik altijd aan de zomer dat ik bij een vriendin was op de camping. Het liedje is Danza Kuduro van Don Omar en Lucenzo. Ik hou wel van dit soort liedjes in de zomer!

zee zon

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten? 

Ik denk niet dat ik het voor elkaar krijg deze ‘zomer’ een paar sandaaltjes te verslijten, haha. Het weer is nog niet zo goed geweest. Uiteindelijk denk ik dat ik geen enkel paar verslijt, omdat ik gewoonweg te veel sandaaltjes heb waarmee ik afwissel. Wel denk ik dat ik met heel erg warm weer het meest mijn Birkenstocks met een band zal dragen, omdat deze gewoon het fijnste lopen.

Wat is jouw favoriete zomergeur?

Mijn favoriete zomergeur is Be Delicious van DKNY. Echt een heerlijke frisse fruitige geur!

IMG-20150808-WA0018

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?

Ik moet zeggen dat ik niet zo heel vaak ga zwemmen. Deze zomer heb ik bijvoorbeeld nog helemaal niet gezwommen. Als ik ooit eens ga zwemmen draag ik meestal een bikini, het liefst in een felle kleur of met een leuk printje.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Ik denk dat ik dan voor een hele felle roze ga van Catrice. Ik draag de kleur niet zo vaak, omdat hij heel erg afgeeft, maar het kleurtje is wel echt zomers! Ik hoop deze zomer nog een leuke lipstick te vinden die beter blijft zitten en super is voor de zomer.

20150806_134431

Wat is je favo zomerdrankje?

Een favoriets sinds vorig jaar zomer is echt bitter lemon, het liefst ijskoud op een terrasje. Sinds dat ik vorig jaar in Rome dit dronk, doordat een vriendin het ook bestelde ben ik verkocht. Heerlijk verfrissend door de zure smaak en met veel ijsklontjes of uit de koelkast, haha. Verder kan ik ook echt genieten van water met ijsklontjes, citroen en munt. Lekker, fris en gezond!

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Een paar mooie sandaaltjes of slippers, het liefst in een leuke kleur. Mooie felgekleurde gellak of nagellak en een grote strandhandoek.  En een leuk en luchtig jurkje, zodat het niet te warm is. Misschien past het niet helemaal als musthaves, maar ik kan er ook echt van genieten zomerse muziek te luisteren, wanneer ik in het zonnetje zit te genieten. Natuurlijk hoort zonnebrand hier ook bij, niet een favoriet, maar wel noodzakelijk. 🙂

Wat zijn jouw ultieme zomermusthaves?

2 Replies to “Tag – I Love Summer”

  1. Leuke tag. Sandalen verslijten zal moeilijk worden dit jaar. Summer essential is toch echt de zon ?

    1. Ja, daar heb je gelijk in! Zonder zon geen zomer..

Geef een reactie

CommentLuv badge