The Body Shop shoplog & review

Een aantal dagen terug kreeg ik een berichtje in mijn mailbox over de sale bij The Body Shop. Natuurlijk kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen en toen ik zag dat de body sorbets ook afgeprijsd waren kon ik niet anders dan deze bestellen. Twijfel je nog of je deze sorbets ook wilt scoren in de sale of ben je gewoon benieuwd? Lees dan de review!

De eerste geur die direct in mijn digitale mandje viel is de Pinita Colada, een geur die al sinds vorige zomer op mijn verlanglijstje stond. Pinita Colada heeft de geur van tropisch kokos en ananas. Zelf ben ik niet zo’n fan van kokos, maar doordat de ananas op de voorgrond ligt vind ik deze geur echt heerlijk. Perfect in balans en lekker zoet voor in de zomer.

En doordat er sale was kon ik het niet laten om nog een zomerse sorbet uit te kiezen. Virgin Mojito leek me ook erg lekker voor in de zomer. Virgin Mojito is een frisse body sorbet met limoen en munt. Deze is erg geschikt om je even op te frissen op een warme zomerdag door de frisse limoen, munt en de verkoelende substantie van de body sorbet.

De verpakking van deze sorbets geven je een heerlijk zomers gevoel en zijn fijn in gebruik. Met behulp van deze dop is de hoeveelheid sorbet goed te doseren.

De body sorbets hebben beide een stevige substantie. Persoonlijk vind ik dit erg fijn in gebruik, omdat je op deze manier niet meteen de sorbet overal hebt zitten en je dus niet hoeft te haasten met insmeren. De substantie voelt zacht ver verfrissend aan op de huid en trekt snel in. Wel merk ik dat er heel even een plakkerig laagje op de huid blijft, maar dit verdwijnt al snel. De geur van de sorbets blijf je nog een hele tijd ruiken na het insmeren, like!

Persoonlijk vind ik de body sorbets echte aanraders. Het geeft een verfrissend gevoel en de huid is gehydrateerd na gebruik. Virgin Mojito is heerlijk voor wanneer je toe bent aan verfrissing en Pinita Colada is heerlijk wanneer je zin hebt in zoet en zomers. De body sorbets heb ik gekocht bij The Body Shop in de sale voor €5.50 per stuk. Op dit moment is er nog steeds sale en is deze zelfs verhoogd. Neem dus zeker even een kijkje op de site!

Ben jij ook zo’n fan van body sorbets?

8 Replies to “The Body Shop shoplog & review”

 1. Zo benieuwd naar die geuren! Klinkt lekker 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…Outfit | Denim salopette dressMy Profile

 2. De virgin mojito staat op mijn to shop lijstje. Ga binnenkort even naar de winkel om te kijken of ze er nog meer van hebben .. wellicht in de sale. Zag dat online de douche gel was uitverkocht helaas.
  marije onlangs geplaatst…Weekly picture wednesday: Week 25 – 2017My Profile

 3. Oeh, lijkt mij heel lekker.
  Die geuren, heerlijk zomers!
  Fijn dat ze ook fijn werken 🙂

 4. De geuren zijn hemels maar ik vond de substantie niet zo fijn 🙁

 5. Zelf heb ik body sorbet in Pinita Colada en ik moest wel even aan de substantie wennen. Maar de geur is hemels. Ook lekker om ém voor gebruik even in de koelkast te leggen dan is ie extra verkoelend.

 6. Ik ben zo benieuwd naar de geur! Liefde voor de sale bij the body shop <3
  Liefs,
  Evelien

 7. Ze staan allebei op mijn wishlist alleen ben momenteel te druk om even de winkel in te gaan haha. Ze klinken beide zo lekker!
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog | BonaireMy Profile

 8. De naam van het product vind ik al heerlijk klinken. Oje…laat mij niet weten over sale want ik kan niet tegen 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge