Tip! Kruidvat Catch & Shine marble soaps

De Catch & Shine collectie van Kruidvat is een continu wisselende collectie met de leukste limited editions. Een paar maanden geleden was ik bij het event en ontving ik de eerste producten. Nu, een aantal maanden later ontving ik weer hele leuke limited items uit de Catch & Shine collectie! Neem snel een kijkje, want ze zijn nog maar kort verkrijgbaar!

De handgemaakte zeepjes hebben stuk voor stuk een mooie marble print in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende geuren. Naast dat de zepen handgemaakt zijn bevatten ze ook enkel natuurlijke producten. De 5 varianten zijn First Sunlight, Eclipse, Mermaid Vibes, Tiger Lily, High Tide. De zeepjes zien er echt ontzettend vrolijk uit en hebben een lekkere lichte zomerse geur.

De marble soaps fleuren de badkamer en keuken helemaal op en zijn ook erg leuk als cadeau! De marble soaps zijn op dit moment nog maar kort verkrijgbaar bij Kruidvat, wees er dus snel bij! De zepen kosten €1.99 per stuk.

Ben jij ook zo gek op deze vrolijke marble print?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

5 Replies to “Tip! Kruidvat Catch & Shine marble soaps”

  1. Oh wauw, dat zijn echt mooie zeepjes! Had denk ik een vorige collectie al eens zien liggen maar ik heb het niet zo voor vaste zeep (al brengen deze me dus wel in de verleiding… :p )
    irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 82My Profile

  2. Wat ziet dat er ontzettend leuk uit zeg ! Een zeepje vind ik altijd handig om als extra in de badkamer te leggen.

  3. Wat een toffe vormgeving zeg! Ik kan hier uren naar kijken. Ik gebruik zelf altijd de heerlijke zeepjes van Lush.

  4. Wat zien ze er toch leuk uit! Lijkt me ook geweldig om cadeau te doen. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit zulke zeepjes maar het staat zeker leuk in de badkamer!

  5. Wat een schattige zeepjes!

Geef een reactie

CommentLuv badge