Travel musthaves

Ook dit jaar heb ik weer het voornemen net als vorig jaar om meer te gaan reizen.. Hoewel dat vorig jaar niet helemaal gelukt is wil ik dit jaar toch echt meer tijd doorbrengen in andere landen! Het fijnste is het dan natuurlijk wanneer je kleine producten van fijne merken mee kunt nemen en goed kunt opbergen, zodat je meer plek overhoudt om te winkelen! Vandaag laat ik je kennis maken met een aantal travel musthaves! Kijk je mee?

Een koffer

Iets waar je natuurlijk niet zonder kan op reis is toch wel een koffer. Zelf vind ik het erg fijn als de koffer een opvallende kleur heeft, zodat je niet hoeft te zoeken bij de bagageband. Door dit mooie roze kleurtje weet ik meteen welke ik moet hebben en daarnaast ziet de koffer er ook nog heel erg leuk uit! Online shops als Otto hebben een groot aantal koffers in een leuk kleurtje, mocht je op zoek zijn!

Toilettasjes

Iets wat ook erg fijn is om te hebben is een toilettasje met verschillende vakjes. Door de diverse vakjes kun je alles snel terugvinden en blijft alles ook goed gescheiden. Extra fijn is dat je in deze tweedelige set van Suit Suit lekker veel kwijt kunt. Kijk ook even hoe leuk deze matcht met de koffer, love it!

Kleine verzorgingsproducten

 Als ik op reis ga neem ik het liefst dezelfde producten mee als die ik thuis graag gebruik. De douchegel van Treacle Moon vind ik heerlijk en dit formaatje is dan ook echt perfect om mee te nemen. Producten die niet in een klein flesje te koop zijn kun je altijd nog in een leeg flesje doen, waardoor je niets hoeft te missen op reis!

 Mini make up kwasten

 De kwasten van Real Techniques zijn mijn favoriete kwasten. Op reis neem ik deze dan ook het liefst mee. Helaas zijn sommige kwasten vrij groot, maar sinds kort hebben ze van verschillende varianten dus ook een mini uitgebracht. Op deze manier kan ik mijn favoriete kwasten die ik elke dag gebruik gewoon meenemen en houd ik lekker veel plek over voor andere dingen!

Een opvouwbare borstel

 Vooral wanneer je erg weinig mee mag nemen is een opvouwbare borstel een must. Het is even een zoektocht naar een fijne variant, maar als je die eenmaal gevonden hebt is het ideaal! Al is het alleen al voor onderweg en wil je een grotere voor na het douchen, dan nog is een kleine variant erg fijn voor tussendoor.

Wat zijn jouw ultieme travel musthaves?

 

3 Replies to “Travel musthaves”

  1. Ik zeg altijd ‘money, paspoort, ticket’ .De rest kan je ter plekke kopen. Wat ik altijd wel meeneem is mijn gezichts/lichaamsverzorging, concealer en mascara. De rest van mijn make up koop ik ter plekke. Gelijk een herinnering aan de vakantie.
    Tessa onlangs geplaatst…Review: Machinist oogschaduw palettenMy Profile

  2. Wat een toffe producten! 🙂
    Kelly onlangs geplaatst…Too Faced Pretty Puppy Oogschaduw PaletteMy Profile

  3. Zeker handige tips, ik neem ook altijd mini’s mee op vakantie! Of ik koop van die lege flesjes en vul die met shampoo bv. 🙂 Wij hebben vorig jaar nieuwe koffers gekocht van Samsonite. Die vind ik echt heel fijn en we zijn er nu 2x mee op vakantie geweest. Een goede koffer is echt een must have!
    Evelien onlangs geplaatst…Ontmoet mijn huisdieren!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge