Travel wishlist 2017

Ondanks dat ik nog niet veel verder heb gereisd dan Rome, België, Duitsland en ons eigen kikkerlandje lijkt het me heerlijk om de wereld te verkennen. Na vele jaren zeggen dat ik dat jaar écht op vakantie zou gaan ben ik nog steeds niet echt ver gekomen. En dat terwijl ik nog zoveel van de wereld wil zien. Tijd om het te gaan doen in plaats van te dromen en denken. Ben je benieuwd waar ik in 2017 nog naartoe hoop te gaan? Kijk dan snel verder!

♥ Valencia

Boven aan mijn wishlist staat absoluut Valencia. Het lijkt me een prachtige stad en daarbij is er ook nog zee en strand, deze staat dan ook al een hele tijd op mijn wishlist. De gebouwen, het stadse en toch ook de natuur kunnen opzoeken is voor mij de perfecte combinatie voor een korte vakantie. Tot rust komen op het strand en toch ook nog wat kunnen zien. Het lijkt me erg leuk om Valencia op de fiets te verkennen. Hopelijk kan ik deze stedentrip plannen in de nazomer!

♥ Tenerife

Het lijkt me heerlijk om even tot rust te komen op Tenerife. Genieten van de zee, zon en het strand. Én daarbij ook een aantal keren naar Lago Martiánez gaan waar je kunt zwemmen tussen de rotsen en de planten wat er echt prachtig uitziet. Echte goals als je het mij vraagt. Dat uitzicht daar doe je het toch voor! Ik denk niet dat ik naar Valencia en Tenerife ga, maar hopelijk wel een van de twee. Beiden een hele goede keuze denk ik!

♥ Kerstmarkt Duitsland

Ieder jaar ziet het er weer ontzettend gezellig uit en dit jaar wil ik het wel eens meemaken en de sfeer proeven. Ik ben nog nooit op een echte kerstmarkt geweest en de sfeer lijkt me erg gezellig. Lampjes, vuurkorven en muziek vind ik zo ontzettend sfeervol, ik hou d’r van. Ben benieuwd of dit ook voor een kerstmarkt geldt, haha!

♥ Stockholm

Nog een land wat rond december sfeer en kerst uitstraalt. Toen ik afgelopen jaar foto’s zag in de winterperiode vond ik het er zo ontzettend sfeervol uitzien. Overal lampjes en een schaatsbaan. Hoewel ik niet van de kou houdt wil ik me hier toch eens aan gaan wagen. Ik ben gek op de gezelligheid van lampjes en kan daar dan ook echt van genieten.

Ik ben benieuwd wat ik eind 2017 kan afstrepen van deze travel wishlist. Ik hoop dat ik eindelijk eens stappen onderneem en iets van de wereld ga zien in plaats van dromen en zeggen dat ik op reis ga, haha. Ik denk dat wanneer ik eenmaal de smaak te pakken heb het helemaal goed gaat komen!

Wat is jouw travel wishlist voor 2017?

Foto – Unsplash

6 Replies to “Travel wishlist 2017”

 1. Wat een leuke travelwishlist! Oh ik wil ook heel graag een keertje naar een kerstmarkt in Duitsland, lijkt mij zo leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Hele mooie wensen! Ik wilde deze zomer eigenlijk naar Stockholm, maar uiteindelijk waren de tickets erg prijzig geworden.. Nu gaan we naar Edinburgh, ook heel tof! Verder staat er nog niet zo heel veel op mijn wensenlijstje voor dit jaar.
  Loes onlangs geplaatst…Tag – Als ik mocht kiezen dan was ik…My Profile

 3. Zou mooi zijn als je dit allemaal van je lijstje kunt afstrepen! Valencia staat ook nog op mijn wishlist!

 4. Ah wat een leuk lijstje. De kerst markt in Duitsland is zooo leuk. Kom er nu al twee jaar achter elkaar (wel telkens een andere natuurlijk) en telkens is het weer leuk. Hoop dit jaar ook te gaan.

 5. Wat een ontzettend leuk lijstje! Naar een Duitse kerstmarkt ben ik nog nooit geweest, maar de andere drie plekken heb ik wel al eens bezocht. Stockholm is trouwens ook in de zomer echt heel erg leuk! Wij zijn er ooit in juli geweest en hadden toen heerlijk weer. Het water is er dan zo mooi blauw en we hebben heel wat zomerse avonden doorgebracht lopend langs het water en over de bruggetjes.
  Romy onlangs geplaatst…Zomaar wat geklets (+cijfertjes) over dit half jaar bloggenMy Profile

 6. Wat een mooi lijstje. Ik wil ook nog wel een keertje naar een kerstmarkt in Duitsland.

Geef een reactie

CommentLuv badge