Travel wishlist 2018

Nu we nog aan het begin van 2018 staan is dit het perfecte moment om een travel wishlist te maken. Een aantal plaatsen neem ik mee van mijn wishlist van vorig jaar, maar er zullen ook nieuwe mooie plaatsen bij komen! Misschien een beetje ambitieus, maar dromen mag altijd! Lees je mee?

♥ Valencia
Een plaats die ik meeneem van mijn vorige wishlist is Valencia. Het lijkt me een prachtige stad en daarbij is er ook nog zee en strand. De gebouwen, het stadse en toch ook de natuur kunnen opzoeken is voor mij de perfecte combinatie voor een korte vakantie. Tot rust komen op het strand en toch ook nog wat kunnen zien. Het lijkt me erg leuk om Valencia op de fiets te verkennen en op zoek te gaan naar de mooiste plekjes. Dit alles natuurlijk met een lekker zonnetje erbij! Ik hoop deze trip in het voorjaar te maken om even lekker tot rust te komen tussen de drukte door.

♥ Stockholm
Nog een plaats die ik meeneem van mijn vorige wishlist. Afgelopen jaar stond deze eigenlijk écht op de planning maar het lukte niet om te boeken, omdat we geen geschikte terugvlucht konden vinden. In plaats van Stockholm zijn we dus in januari ’18 naar Praag gegaan. Stockholm lijkt me namelijk echt een plek die prachtig is om te bezoeken rond de feestdagen. Ik ben geen fan van kou, maar de winterse sfeer met overal lampjes maken heel veel goed. Deze neem ik dus weer mooi mee voor dit najaar!

♥ Parijs
Parijs, een stad die makkelijk te bereiken is voor een korte stedentrip en tóch ben ik hier nog nooit geweest. Ik zou dit jaar graag voor 1 a 2 dagen een tripje naar de stad van de Eiffeltoren maken om deze eens in het echt te bewonderen. Een combinatie met Disneyland zou ook heel erg gaaf zijn, maar dat moeten we nog maar eens zien, haha.

♥ Een plaats aan de Nederlandse kust
Hoewel ik graag in het buitenland naar de zee ga door het lekkere zonnetje kan ik het natuurlijk ook niet laten om de zee in ons eigen land te bezoeken. Ik denk dat dit vooral dagtripjes gaan worden waarbij even ontspannen kan worden op het strand. De sfeer van het strand vind ik altijd zo fijn en rustgevend. De wind, de geluiden en de zee! Liefst wel met een zonnetje natuurlijk.

♥ Touren door Italië
En om dit lijstje even goed af te sluiten lijkt het me heerlijk om deze zomer met een auto door Italië te trekken op zoek naar de mooiste plekken en meren. Kamperend in een klein blokhutje op een vakantiepark genieten van het lekkere weer en alles op eigen tempo verkennen. In de avond af en toe uiteten en af en toe zelf koken. Dit lijkt me echt heerlijk! Echt het gevoel van vakantie en alle tijd hebben. Ik zou graag het Gardameer bezoeken. Ik weet niet of dit er echt van gaat komen, haha! Maar dromen mag.

Welke plaatsen staan er op jouw travel wishlist?

10 Replies to “Travel wishlist 2018”

 1. Wat een mooi lijstje! Ik zou ook heel graag naar Italië willen!

 2. Wat een mooi lijstje! Italië is echt zó mooi, daar wil ik ook nog veel van zien. Verder staan Noorwegen, Ijsland, Canada en Hawaii hoog op mn lijstje… Ik vlieg echt alle kanten op 😉 Liefs

  1. Hawaii staat bij mij ook heel hoog, maar dat gaat voorlopig toch nog eventjes niet gebeuren denk ik! Mooie plaatsen heb je erbij staan.

 3. Oeh wat een leuk lijstje zeg!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyblender ChillMy Profile

 4. Wat een prachtig lijstje, lijken me stuk voor stuk mooie reizen! Ik ga dit jaar in ieder geval naar Budapest en Borneo, dus veel extra reizen verwacht ik niet dit jaar, haha.
  Loes onlangs geplaatst…Doutzen Kroes Sport by Hunkemöller | NEW INMy Profile

  1. Wauw, heel erg gaaf Borneo!! Die reis gaat vast heel erg bijzonder en mooi worden!

 5. Wat leuk, ik was ook net bezig met zo’n wishlist. Hopelijk gaat het meeste je lukken dit jaar!

 6. Leuk lijstje! Mijn lijstje is echt oneindig lang en ik kan gewoon niet kiezen haha. Dit jaar staat in ieder geval Nicaragua op de planning

 7. Gaaf lijstje! Ik zou nog wel graag naar Zuid Afrika en de westkust van Amerika willen 😀
  xx

Geef een reactie

CommentLuv badge