Unboxing adventskalender

In de vorige maand konden jullie al lezen dat we elkaar thuis cadeautjes gaven via een zelfgemaakte adventskalender. Heel erg leuk was het om elke dag een klein cadeautje uit te mogen pakken. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn adventskalender zat! Kijk je mee?

De kopers hebben aan alles gedacht, van praktische cadeautjes tot decoratie voor de blog en van cadeautjes voor de grap tot hele mooie cadeautjes. Voor de handigheid kreeg ik een car phone holder en een lock de-icer. Voor de grap kreeg ik ook een vitamine water, omdat ik al een tijdje wilde gaan sporten bij een sportschool. En ik kreeg 6 van deze bakjes voor in mijn nieuwe Alex kast van de Ikea om mijn make-up en verzorgingsproducten handig te kunnen opbergen.

Natuurlijk horen chocoladeletters ook bij de feestdagen en hiervan pakte ik een kleine uit. Zelf gaf ik thuis wel eens aan dat ik glittersokken zo leuk vond en in mijn adventskalender vond ik maarliefst 2 setjes met glittersokken. Een setje met grijs/zilver tinten en een met grijs en bordeauxrood. Als ik nu niet genoeg glittersokken heb weet ik het ook niet meer! Ook kreeg ik een hele mooie rosé gouden spiegel, deze staat vanaf nu op mijn bureau! En als grap kreeg ik nog de badeend, omdat ik nu eenmaal gek ben op in bad gaan en dit dan ook uren vol kan houden.

De twee kleine bloemetjes zijn heel erg geschikt als fotodecoratie voor op mijn blog. En de mok is heel erg leuk voor de dagelijkse porties thee die ik drink! Ik ben gek op leuke mokken en dat heeft mijn moeder geweten, haha! Ook kreeg ik nog twee hele lekkere Bath bombs van The Body Shop. De geuren die ik heb gekregen zijn candied plum en pink grapefruit, echt ontzettend lekker! Daarnaast vond ik nog een coverstick van Essence in de kalender. En niet te vergeten een hele fijne Rituals olie in een hele lekkere geur.

Wat een leuke ervaring is het geweest om zelf adventskalenders te vullen voor een ander. Het was erg moeilijk om binnen het bedrag te blijven en toch 8 cadeautjes per persoon te vinden. Elke dag was het weer een klein feestje om een pakketje te mogen uitpakken en die volle tassen te zien staan.

Heb jij nog leuke cadeaus gekregen met de feestdagen? 

3 Replies to “Unboxing adventskalender”

  1. Ik vind dit een ontzettend leuk idee. Ga ik dit jaar zeker toepassen. Dank voor deze mooie tip.
    Leuke dingetjes heb je gekregen. Mooi en bruikbaar!
    Hennie onlangs geplaatst…Review | Etos | Spicy MandarinMy Profile

  2. Wat ontzettend leuk om elkaar zelfgemaakte adventskalenders te geven!

  3. Wat een onwijs leuk idee zeg en je hebt leuke dingen gekregen! Vooral die mok vind ik erg gaaf.
    Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Wat je niet ziet op mijn blog?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge