Unboxing Mystery Bag – Boozyshop

Een tijdje terug was er een ontzettend leuke actie bij Boozyshop. Bij besteding vanaf een bepaald bedrag kreeg je een mystery bag bij je bestelling. Mijn zusje wilde deze actie niet laten lopen en had ook wat producten nodig, waardoor ze een bestelling heeft geplaatst. Ben je benieuwd wat er in haar mystery bag zat? Kijk snel mee!

Als eerste twee lakjes van nail geek. Mijn zusje en ik zijn allebei nog niet bekend met het merk. Met name het blauwe lakje spreekt me wel aan. Oranje is toch net wat minder draagbaar op Koningsdag na, haha.

Mijn zusje en ik zijn beiden fan van het merk Revolution. Er zaten 2 verschillende oogschaduws en een gekleurde liquid lipstick in de mysterybag. De kleur van de liquid lipstick is best wel heftig, even wennen dus.

Ook zaten er verschillende producten van I ♥ Makeup in. Een merk dat ik persoonlijk erg fijn vind, zoals de Unicorn highlighter. Mijn zusje en ik waren erg verbaast over de grootte van de bronzer. De lip lava is ook even wennen qua kleur. De laatste lipstick op de foto lijkt me erg mooi en fijn van structuur. Het kleurtje is in ieder geval geschikt voor de zomer!

Nog een lakje in een erg mooi en licht kleurtje. Lekker draagbaar! En een concealer stick van het merk Freedom. We zijn allebei nog niet bekend met dit merk.

Als laatste zat er een foundation in die geloof ik iedereen heeft ontvangen in de mysterybag. De lipstick van Revolution is niet helemaal ons ding, het doet ons een beetje denken aan een concealer stick vanwege de kleur. En nog een lipgloss van het merk Revolution.

Het leuke aan de mysterybag is dat je kennis maakt met verschillende merken en producten waar je nog niet bekend mee was. En ook dat het dingen zijn die je misschien niet zou kiezen, maar heel erg fijn of leuk blijken te zijn.

Heb jij iets besteld tijdens de actie bij Boozyshop? Zoja, wat vond je van de mysterybag?

12 Replies to “Unboxing Mystery Bag – Boozyshop”

 1. Ik ken Boozyshop al helemaal niet! Maar zo n Mysteryland pakket is zo heerlijk! Mooie producten ook!

 2. Dat is best een behoorlijke inhoud voor een Mystery Bag! Leuk om eens uit te proberen

 3. Nog niet eerder van gehoord, maar wat een hoop producten. Dat is zeker de moeite van het shoppen waard geweest 😉
  Mariska van Heel onlangs geplaatst…Natuurazijn als natuurlijke wasverzachterMy Profile

 4. Die producten maken mij eigenlijk totaal neit enthousiast. Ben sowieso niet zo van die boxen en mysterypakketjes ?
  Liefs, Susan
  Susan | susanblogt.nl onlangs geplaatst…OUTFIT: CASUAL DENIM AND SUNNY PALM TREESMy Profile

 5. Wat leuk verrassing zo`n Mystery Bag. Echt best veel inhoud ook

 6. Best veel producten nog. Leuk hoor zo een mystery Bag.

 7. Wat leuk zo’n mystery bag! En met best veel inhoud :)!

 8. Wat een leuke producten.
  De eerste 2 lakjes lijken mij erg mooi.

 9. Wat super leuk dat ze er zo’n pakket bij doen, zitten ook leuke dingen in zeg.
  Kelly onlangs geplaatst…De juiste mondzorg – tips tegen een onfrisse ademMy Profile

 10. Ik zou graag zo’n mystery bag bestellen, omdat ik al jaren dezelfde producten van hetzelfde merk aankoop (behalve lipsticks dan) en ik zou wel graag eens iets anders gebruiken 🙂 Mag ik misschien weten vanaf welk bedrag je er eentje krijgt? Liefs

 11. Mysteriebags en van die verrassingspakketjes vind ik altijd wel leuk! Leuke producten zaten er ook in 🙂
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Glutenvrije op Pad | Mijn Top-3 LunchroomsMy Profile

 12. Ooooo leuk! Die lakjes vind ik tof ?

Geef een reactie

CommentLuv badge