Update Boektober 2016

Begin oktober plaatste ik een artikel met de boeken die ik wilde gaan lezen in boektober. Hoe is me dat vergaan? Heb ik alle 4 de boeken uitgelezen of heb ik me compleet vergist in de tijd die ik op dat moment had. En natuurlijk hoe ik nu verder ga. Lees je mee?

Ik was heel erg enthousiast toen ik het artikel over boektober schreef. Wil je het teruglezen en bekijken waar de boeken over gaan? klik dan hier. Ik had vooral boeken gekozen die ik al erg lang wil lezen, maar waarbij ik niet goed in het verhaal kan komen. Zo heb ik een aantal keren ‘De laatste liefdesbrief’ van Jojo Moyes vast gehad en wilde het ook deze keer niet lukken om in het verhaal te komen. Heel erg balen, want het boek lijkt me erg goed.

Boektober Kimcarolina

Wel heb ik me even flink vergist in het feit dat ik eind oktober een erg groot verslag moest inleveren in de tentamenweek. Ik kon dus erg moeilijk de rust pakken om een boek erbij te pakken, omdat ik steeds met mijn hoofd bij het verslag zat. De volgende keer kan ik hier dus maar beter rekening mee houden, haha!

Ik vind het idee van boektober nog steeds heel erg leuk en ik ga ervan uit dat het dit keer voor mij even de verkeerde timing was. Net na het inleveren van het grote verslag ben ik begonnen in Paaz. Ik denk dat ik dit boek zo uit ga hebben. Ik ga mooi verder met boektober in november en ga heerlijk de rust pakken om deze boeken alsnog uit te lezen. Het zijn immers te goede boeken om zo in de kast te laten staan!

Zouden jullie liever nog een update lezen van de boeken of liever een recensie?

2 Replies to “Update Boektober 2016”

  1. Ik wil wel graag de recensie lezen. Ik heb eindelijk de laatste van Karen Slaughter binnen en ik heb huidpijn van Saskia Noort gekregen. Heerlijk!

  2. Jammer dat het niet gelukt is om zoveel boeken te lezen, maar er komen meer dagen! 🙂 Het is wel een leuke challenge om in een maand veel boeken te verslinden.

Geef een reactie

CommentLuv badge