Update december doelen 2016

Het jaar 2016 is alweer voorbij, tijd om te bekijken of ik mijn doelen van december behaald heb. Ik heb in december verschillende doelen op het gebied van bloggen en social media opgesteld. Sommige zijn behaald, anderen niet. Ben je benieuwd welke doelen ik heb behaald? Kijk dan mee!

December doelen is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik heb niet alle doelen kunnen behalen, doordat ik in de eerste weken van december veel tijd heb doorgebracht in het ziekenhuis. Mijn opa heeft 2 herseninfarcten gehad, waarna hij ook een operatie heeft gehad. Dit vind ik toch belangrijker dan bloggen en social media onderhouden, familie gaat voor. Daarnaast heb ik ook nog school, stage en deadlines die allemaal doorgingen. Nu is alles weer redelijk rustig en hoop ik het bloggen weer rustig aan op te kunnen pakken door 3 keer per week een artikel te posten.

Misschien is het je opgevallen dat de serie December Days niet door is gegaan op mijn blog. Dit had te maken met wat ik hierboven heb beschreven. Ik heb niet echt iets bijzonders gedaan naast werk, stage en school. En natuurlijk de bezoekjes aan opa in het ziekenhuis, die hem zichtbaar goed deden. ♥

– Elke dag een foto plaatsen op Instagram

Dit is me 12 dagen gelukt, maar daarna kreeg ik het helaas niet meer voor elkaar met de situatie. Ik denk dat ik dit doel meeneem naar 2017 en dat ik het een beetje aanpas. Bijvoorbeeld om de dag een foto plaatsen. Ik ben op Instagram nog een beetje zoekende naar de stijl die ik leuk vind. Nu ben ik erg veel foto’s met wit aan het plaatsen, maar ik ben er nog niet uit of dit hét is, haha. Wat denk jij?

– Minstens 3 keer per week een artikel online

Dit doel is helaas niet gelukt. Ik kreeg het niet voor elkaar om naast de situatie en de drukte van herkansingen, andere verslagen en gesprekken ook nog artikelen te schrijven en foto’s te maken. Dit hoop ik in 2017 helemaal op te pakken. Ik vind het bloggen te leuk om niet te doen!

– De 100 Bloglovin’ volgers behalen

Yes! Dit doel heb ik behaald. Ik vind het erg leuk om te zien dat het aantal bloglovin’ volgers toch nog langzaam stijgt ondanks dat het niet veel meer gebruikt wordt naar mijn idee.

– De 100 Facebook volgers behalen

Helaas, deze is niet gelukt. Het had me heel erg leuk geleken als ik de 100 had behaald voor het nieuwe jaar. Deze neem ik mee in 2017!

– De 600 Instagram volgers behalen

Score! Ook dit doel heb ik behaald. Ik vind het erg leuk om te zien dat mijn social media kanalen groeien. Het gaat niet snel, maar het blijft wel groeien.

Heb jij alweer nieuwe doelen voor 2017 opgesteld?

6 Replies to “Update december doelen 2016”

 1. Ik stel mezelf geen doelen….Alhoewel, mijn doel is gewoon om lol te blijven houden in het bloggen!

 2. Heftig van je opa zeg dat is niet niks en natuurlijk ligt daar je prioriteit, ik hoop dat het wel weer wat beter nu gaat. Gefeliciteerd met het behalen van 100 volgers op Bloglovin!

 3. Vrij veel doelen alsnog gehaald! Fijn hoor 🙂
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van MyJewellery.comMy Profile

 4. Ondanks alles heb je toch mooie dingen gehaald!
  nicole onlangs geplaatst…Fashion | 8 winkels met nieuw jaars uitverkoopMy Profile

 5. Doelen? Ik ben echt een lui ding en laat alles op mij af komen. Hihihi!
  Maar soms moet je niet te hoog doel stellen en bijstellen mag ook nog, tenslotte zijn er geen regels voor! Succes lieverd!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Don’t Panic | ManhattanMy Profile

 6. Ik had eigenlijk onbewust het doel om elke dag een foto op Instagram te plaatsen, maar dat is me ook niet gelukt haha. Wel op mijn tekenaccount, daar heb ik de challenge voor mezelf bedacht om elke dag iemand te portretteren! Je hebt toch nog 2 mooie doelen gehaald <3

Geef een reactie

CommentLuv badge