Urban Decay – Trip

Afgelopen week kwam ik een erg interessante kortingsactie tegen bij Ici Paris. Ik kon het dan ook niet laten om een kijkje te nemen en uiteindelijk ook een aantal mooie producten in mijn virtuele mandje te stoppen. Van het merk Urban Decay had ik nog geen lipstick in mijn collectie en dus was dit de perfecte gelegenheid voor de aanschaf. Ik koos voor een Vice lipstick met de naam Trip. Aangezien ik gek ben op lipsticks besloot ik een mooie herfstkleur toe te voegen aan mijn collectie. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

First things first! De huls van de lipstick ziet er naar mijn mening echt prachtig uit. De metal-look gecombineerd met de gouden onderkant zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast staat het merk op zowel de zijkant als op de bovenkant van de huls gegraveerd. Extra fijn is de sticker aan de onderkant in de kleur van de lipstick met daarop de naam. Zo herken je gemakkelijk en snel de lipstick die je nodig hebt!

Trip wordt door Urban Decay zelf omschreven als ‘brown, brick, rose’ en hier kan ik me eigenlijk wel in vinden. Het heeft de kleur van rood-bruine bakstenen, maar dan wat minder fel en opvallend door het roze accent. De finish van Trip is comfort matte wat resulteert in een mooie matte look zonder de lippen te laten uitdrogen.

Door naar de swatches! De rode kleur zie je duidelijk terug op beide foto’s. De kleur valt op, maar niet ‘in your face’ en dus nog lekker draagbaar. Naar mijn mening is Trip een prachtige kleur voor in het najaar. De kleur dekt naar mijn mening goed al is het aanbrengen soms wat stroef door de matte finish. Voor de zekerheid zou je dan een extra dun tweede laagje kunnen aanbrengen, maar echt nodig is dit niet.

Na het aanbrengen voelt de lipstick zacht en crème-achtig aan, maar naar mate van tijd voel je de lipstick wel meer matte worden en dus ook wat droger op de lippen. Persoonlijk vind ik het niet té droog aanvoelen en nog redelijk comfortabel. De lipstick blijft lang zitten en overleefd een glaasje drinken en een lunch prima, maar zal bij het aanbrengen in de ochtend in de loop van de namiddag/avond wel even bijgewerkt moeten worden. Prima houdbaarheid als je het mij vraagt.

Ik geloof dat ik fan ben geworden van de lipsticks van Urban Decay. Niet alleen de uitstraling spreekt me aan, maar ook de kwaliteit van de lipstick en de verschillende kleuren en finishes. Urban Decay is onder andere te koop bij Ici Paris voor €19,85 per stuk. Tip: tot en met 30 september 2018 is er 25% korting op verschillende merken, waaronder Urban Decay! En bij aankoop van 3 producten is er zelfs 30% korting!

Ben jij al bekend met de lipsticks van Urban Decay?

4 Replies to “Urban Decay – Trip”

  1. Prachtige deze kleur. Ik vind de lipsticks van Urban Decay ook onwijs fijn!

  2. It’s so pretttyyyyyy! Nu wil ik deze ook.

  3. Wat een mooie kleur! Niet te opvallend en daarom ook heel mooi voor overdag <3!

  4. Zelf draag ik alleen maar liquid lipsticks omdat ik die veel beter en langer vind zitten zonder af te geven, maar dit lijkt me ook zeker een fijne lipstick als ik lipstick zal dragen tenminste.
    De kleur is echt pretty af!

Geef een reactie

CommentLuv badge