Veilig in de zon met Kruidvat Solait Sun Protection

Als het zonnetje schijnt geniet ik er altijd van om buiten te zijn. Het liefst dan natuurlijk ook in de zon en met een goed boek of een leuke serie. Een goede zonnebrand is hierbij dan noodzakelijk om te voorkomen dat je verbrand. Op deze zonnige dag review ik de Kruidvat Solait Sun Protection met factor 50. Lees je mee?

De Kruidvat Solait Sun Protection is een zonnebrand met een hoge factor. Doordat de zonnebrand factor 50 is, biedt het een goede bescherming voor mensen met een lichte huid. Ook wordt de huid beschermd tegen schadelijke UVA en UVB stralen. De crème bevat geen parfum, maar heeft een aangename geur. Deze zonnebrand is geschikt voor kinderen en is extra water resistant, wat natuurlijk erg fijn is bij hete temperaturen. Na aanbrengen trekt de zonnebrandcrème snel in. Ook erg fijn is dat er geen plakkerig laagje achter blijft na het insmeren.

Door middel van de roller is de zonnebrandcrème gemakkelijk aan te brengen op de huid. Bij het rollen over de huid komt er een fijne hoeveelheid crème uit die hierna uitgesmeerd kan worden. Ik merk dat ik door het gebruiken van de roller meer zonnebrand gebruik dan dat ik een fles zou gebruiken, dit door het gemak van de roller. Je brengt sneller een hoeveelheid zonnebrand aan op je lichaam, wat je meteen kunt uitsmeren zonder zelf te doseren. Een klein nadeel aan de roller is dat deze een beetje lekt wanneer het flesje te lang ondersteboven gehouden wordt. Er komt dan teveel zonnebrandcrème vrij.

Deze Kruidvat Sun Protection is een echte aanrader als je het mij vraagt. Ik voel me goed beschermd tegen de zon wanneer ik me heb ingesmeerd met deze zonnebrandcrème. Ook het aanbrengen gaat erg gemakkelijk en het formaat van het flesje is perfect voor in een tas, zodat je je altijd kunt insmeren.  De Kruidvat Solait Sun Protection is te koop bij het Kruidvat voor €5.99 en bevat 75 ml.

Wat is jouw favoriete zonnebrandcrème?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen  ter review. Zie ook mijn disclaimer. 

6 Replies to “Veilig in de zon met Kruidvat Solait Sun Protection”

  1. Wat handig zo’n roller! Ik gebruik eigenlijk altijd een spray, maar dit lijkt me ook erg gemakkelijk.

  2. Wat ideaal, een roller! Dat dat niet eerder is bedacht. Ik heb een hoge factor nodig dus dit product past helemaal in mijn straatje.
    Hennie onlangs geplaatst…INGLOT Shoplog | Want ik had nog geen oogschaduwMy Profile

  3. Ik wist niet dat deze er ook in de vorm van een roller was! Ik heb de gewone 🙂
    Joanne onlangs geplaatst…New in | Bellini glassesMy Profile

  4. Wat grappig, een roller! Nog nooit gezien. Ik ben fan van de Australian gold producten.

  5. Met roller nog nooit gezien. wat grappig! Op dit moment smeren wij met Garnier voor kids en Altruist Sunscreen

  6. Ah hier was ik al reuze benieuwd naar . Ik heb deze roller een tijdje geleden op een persevent van Kruidvat voorbij zien komen. Het lijkt me zo handig aanbrengen, maar wel jammer om te lezen dat hij een beetje lekt. Ik had zelf ook een lekkend zonnebrandproduct in mijn koffer. #nietfijn. Mijn favoriete zonnebrandproducten van dit jaar zijn die van Filorga en La Roche posay , Zeker tijdens vakantie ben ik er driftig mee in de weer geweest.

Geef een reactie

CommentLuv badge