Wat ik graag doe in mijn vrije tijd!

Nu ik momenteel een jaar lang ongeveer 32 uur per week stageloop en daarnaast nog regelmatig op de werkvloer te vinden ben is mijn vrije tijd kostbaar. Wanneer ik een avond of dag vrij ben vind ik het dan ook heerlijk om deze lekker rustig in te delen, zodat ik even kan ontspannen. Vandaag deel ik mijn favoriete bezigheden tijdens vrije momenten!

♥ Series en films kijken

Wanneer ik vrij ben vind ik het heerlijk om Netflix of Videoland te openen en alles in te halen wat ik gemist heb. Op het moment volg ik Riverdale op Netflix en ben ik nog bezig met Vampire Diaries. Ik kan eigenlijk niet wachten tot er weer een hele leuke nieuwe serie op komt, want ik mis Pretty Little Liars stiekem nog steeds. Op videoland kijk ik maar al te graag naar Curvy Supermodel en Models in Capetown. En het programma van Beau, Beau Five Days Inside vind ik ook echt ontzettend mooi.

♥ (online) Winkelen

Ik ben zoals veel vrouwen gek op winkelen en vind het dan ook erg leuk om elke winkel af te struinen, waarbij ik dan meestal met bijna niets thuis kom. Wanneer ik niet genoeg tijd heb om echt te gaan winkelen vind ik het ook erg leuk om mijn mandje op webshops te vullen. Meestal druk ik dan uiteindelijk toch maar weer op het kruisje, haha. Maar ik kan het niet altijd laten om wat moois te bestellen.

♥ Foto’s maken

In mijn vrije tijd pak ik vaak mijn spiegelreflexcamera erbij om aan de slag te gaan met blogfoto’s en foto’s voor mijn Instagram waar ik erg actief op ben. Ik vind het de laatste tijd erg leuk om flatlays te maken met allemaal mooie producten. Naast foto’s van producten ga ik er ook graag op uit met een vriendin of familielid om foto’s te maken op een mooie locatie, zoals de heide.

♥ Tussen mijn spullen rommelen

Inmiddels heb ik een heleboel spullen verzameld rondom nagellak en nail art. Maar ook met make-up en sieraden ben ik op de goede weg. Eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om deze spullen op te ruimen en een nieuw plekje te geven. Ik bekijk alles dan ook weer even opnieuw en word herinnerd aan mooie spullen die ik vergeten was. Hier kan ik echt van genieten.

♥ Bakken

Een jaar geleden bakte ik elke maand wel iets nieuws, ik genoot hier echt van. Meestal lukte het baksel, soms mislukte het ook, maar altijd koos ik weer een nieuw baksel uit om te proberen. Dit jaar heb ik in februari en maart alweer gebakken na het een tijdje niet gedaan te hebben en ik vind het weer net zo leuk! Vaak als ik dan iets groots als een taart maak zonder reden (just for fun) deel ik deze uit aan familie en vrienden. Ik heb weer nieuwe bakspullen aangeschaft en maakte daarmee meteen deze bokkenpootjes taart. Ik was niet 100% tevreden, maar vind het ook niet slecht voor een eerste keer. En ook niet onbelangrijk natuurlijk, ik heb genoten van het bakken!

♥ Sims 2 spelen

Iets wat ik al vanaf mijn jonge jaren uren vol kan houden, sims spelen! Hoewel ik nog ben blijven hangen bij sims 2 kan ik het nog met enige regelmaat een hele tijd volhouden. Wat ik vooral zo leuk vind is het creëren van familie’s, deze helemaal laten uitbreiden en een fantastisch mooi huis bouwen. Het liefst laat ik dan nog alle gezinsleden met aanhang en kinderen in hetzelfde huis wonen om zo een hele stamboom te creëren, haha!

♥ Muziek maken

Telkens wanneer ik weer eens achter het keyboard of de piano kruip dan merk ik hoe leuk ik het vind. Vooral samen met een vriendin waarin de ander zingt en ik de akkoorden van het nummer speel. Hoewel ik nog steeds niet verder kom dan het spelen van akkoorden en de liedjes die ik wel kon inmiddels weer verleed ben, kan ik er nog steeds van genieten. Wel wil ik deze zomer mijn droom gaan najagen en eindelijk op pianoles gaan! Iets wat ik al ontzettend lang wil. Luisteren naar pianomuziek doe ik ook ontzettend graag trouwens!

♥ Social media afstruinen

In mijn vrije tijd kan ik echt uren door social media scrollen. Met name Instagram is dan favoriet, omdat ik dit zelf ook erg graag gebruik. Van het lezen van blogs en kijken van Youtube video’s kan ik trouwens ook echt genieten hoor.

♥ Dansen

Van jongs af aan dans ik al en wanneer ik sommige liedjes hoor waarop ik gedanst heb kan ik niet stil blijven staan. Ook vind ik het dan heerlijk om de muziek te draaien van deze dansen (en stijlen). Vooral toen ik zelf nog les gaf als vrijwilligster vond ik het erg leuk om bezig te zijn met het maken van de dans. En de danstraining en wedstrijden vind ik natuurlijk ook erg leuk!

♥ Met vriendinnen afspreken

Gezellig bijkletsen onder het genot van een lekker drankje of een middagje winkelen, ik houd ervan! Nu iedereen zo druk is zien we elkaar niet vaak en als we elkaar wel zien is het extra gezellig. Die momenten vind ik dan ook extra fijn! Toch lastig als iedereen een baan in de zorg heeft, haha.

♥ Lezen

Jaren terug was ik een echte boekenwurm. Ik kon uren achter elkaar lezen en een boek was dan ook zo uit. De laatste tijd kan ik mijn concentratie er niet goed meer voor vinden en verkies ik toch vaan Netflix boven een boek. Dat vind ik jammer, want ik vind lezen nog steeds erg ontspannend. Ik heb nog enkele nieuwe boeken liggen als motivatie om toch het lezen weer op te pakken, omdat ik weet hoe fijn en rustgevend het is. Wanneer het mooier weer wordt lukt het me wel beter om dit weer op te pakken, lekker in het zonnetje!

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

8 Replies to “Wat ik graag doe in mijn vrije tijd!”

 1. Wat een leuke dingen allemaal! Bakken vind ik ook ontzettend leuk maar doe ik eigenlijk echt te weinig. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 2. Wat een leuk lijstje, ik kan me hier helemaal in vinden! Grappig dat jij ook nog steeds de Sims 2 speelt, ik dacht echt dat ik de enige was haha :p Dat vind ik ook zo leuk om te doen!
  Anna onlangs geplaatst…Persoonlijke update | Nieuwe baan, bloggen en verjaardag!My Profile

 3. Ik kan mezelf helemaal vinden in de kostbare vrije tijd haha, ik doe inderdaad of leuke dingen met vriendinnen, iets voor mijn blog of ik ben gewoon eens lekker lui!
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | Al de panter printjes in mijn kledingkastMy Profile

 4. Wat een fijn lijstje! Ik herken de schaarse vrije tijd, maar des te fijner is het juist daardoor als je wel een keer een vrij momentje hebt 🙂 Zelf vind ik foto’s maken en met vriendinnen afspreken het leukst en daarnaast natuurlijk bloggen en af en toe kaarten maken. Daar kan ik ook echt van genieten.

 5. Foto’s maken: me tooo! Moeten we ook eens doen haha 🙂

  1. Let’s plan!

 6. Hahaha wat leuk dat je nog steeds sims 2 speelt. (Bij mij past dat niet meer op mijn laptop…) Ik ging vroeger ook altijd voor enorme stambomen. Dat was leuk zolang iedereen nog onder een dag leefde, maar op een gegeven moment moesten de 6 kinderen weleens uit huis, en dan ging het tijdlijntechnisch altijd totaal mis, was de ene zus nog een jongvolwassene terwijl haar broer inmiddels al ouder was dan zijn ouders (?!?!?)

 7. Leuke tip voor een activiteit in je vrije tijd: Huur een bootje in Amsterdam. Prachtige stad en super gezellig met je vrienden
  Boot huren Amsterdam onlangs geplaatst…Wat ga jij deze zomer doen in Amsterdam?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge