Winactie | Win een choker

Hoewel de feestdagen alweer voorbij zijn ga ik toch nog even door met cadeautjes. Vanaf vandaag kun je op mijn blog een zwarte choker winnen van een leuke webshop.  Om te vieren dat ik in december de 600 volgers heb behaald op Instagram en de 100 op Bloglovin’ vond ik dat het wel tijd was voor een winactie op mijn blog. Kijk mee wat je moet doen om kans te maken!

In samenwerking met de webshop Lifestylelabel geef ik vandaag een leuke choker weg. Op de webshop vind je nog meer leuke assecoires als tassen, sjaals en nog meer sieraden.  Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen alle mooie producten!

Choker lifestylelabel

Wat zijn de voorwaarden?

♥ Reageer met een geldig e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken.
♥ Geef in de reactie aan dat je mee wilt doen en met welke social media accounts je meedoet

Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Volg mij op Instagram: @Kimcarolinanl
♥ Like mijn Facebookpagina: Kimcarolina.nl
♥ Volg Lifestylelabel op Instagram: @Lifestylelabel.nl
♥ Like de Facebookpagina van Lifestylelabel: Lifestylelabel

Delen op Facebook mag natuurlijk ook, maar telt niet als een extra kans.

De winactie is open voor Nederland. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 20 januari. Het weekend hierop volgend krijgt de winnaar een mailtje, wanneer ik binnen 3 dagen geen antwoord heb wordt er een nieuwe winnaar gekozen. De winnaar wordt gekozen via een online loting site.

Veel succes!

Dit artikel bevat een samenwerking.

10 Replies to “Winactie | Win een choker”

 1. Nou, die wil ik best winnen! Mooi!

  1. Zet er ook even de namen van je social media accounts bij, dan kunnen we het terugvinden als we de winnaar gaan kiezen 🙂

 2. Hi, ik doe zeker mee met deze leuke winactie! Ik heb beide instagram pagina’s en facebook pagina’s geliked (Dailydaphne.nl is instagram en Daphne Hendriks is mijn facebook). Liefs, Daphne

 3. Wauw wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg jullie beide op instagram onder de naam chantalledion en Facebook via Chantalle Mauritsch.

 4. Oeww yes baby, helemaal te kjoet!
  Ik doe graag mee.

  Mijn naam op Facebook is: Nancy Bikkel.
  <3

 5. Ahh i love chokers! Gefeliciteerd met dit mooie aantal volgers, ik doe mee met je winactie!
  Lieke onlangs geplaatst…Stash series | Bodymists en fruitige parfumsMy Profile

 6. IG: fleeeurvandijkx

 7. Leuk! Ik doe mee! Op insta kun je me vinden onder megan_junier en op fb gewoon megan junier! Leuke actie!

 8. Wat een super leuke actie zeg! 😀

 9. Wat een mooie choker! Ik ben al lang op zoen naar zo één. Ik ben jou en lifestylelabel gaan volgen op Instagram (myhappykitchennl)
  Anne-Marie onlangs geplaatst…My happy kids: review Fred & Ed kleurenpret cakejesMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge